søndag 11. juni 2006

15 måneder -høyt og lavt!

Ja her er det full fart!
Høyt og lavt, frem og tilbake -og skal selvfølgelig klare alt selv! Men han liker å kose også da. Gir kjempe gode klemmer og koser...


Om dagene er han fremdeles hos dagmamma, og stortrives. Men er av og til litt mammadalt om morgenen, og det er ikke alltid like gøy når mamma går. -Men så fort døra er lukket er han i storform.
Og han elsker fremdeles å være ute! Må bade han hver kveld, for han en full av sand! Men sitte stille i sandkassen for lenge kan han ikke. Han må opp å gå, skremme litt fugler, sjekke ut alle syklene i nærheten, fortelle alle akkurat det han mener -hehe!
Og det er jo også fremdeles like gøy med ball! Han kan gå alene og leke med ballen i 10-15 minutter ute, -både kaster og sparker (så om han blir håndball eller fotballspiller er enda ikke helt bestemt ).


Mat er fremdeles godt. Makrell i tomat er favoritten, og bringbær biola selvfølgelig (kan til og med si noe som ligner på biola -hihi). Og vannmelon -det er namnam det!


Og det er jo så deilig når det er godt å varmt ute, og kan spring rundt naken. Har fått et lite badebasseng på verandaen også!
Ellers blir det mye babling. Flere og flere ord (som ikke bare vi skjønner). Bolle, ballen, vann, traktor, pip-pip... husker ikke alle ;)
Og spør du han om å synge, så synger han. Mest populær nå er 'Lillepetter Edderkopp' og 'Tommerfinger, -hvor er du?'


Vi var også på 15 mnd kontroll (kun hos helsesøster), og han virket veldig frisk og rask syntes hun. Det var selvfølgelig ikke noe gøy å ta sprøyte, men han sluttet å gråte straks etterpå!
Hadde faktisk trodd han hadde lagt på seg enda mer enn det han har, men når hun så på aktivitetsnivået han -så syntes ikke helsesøsteren det :)
Nye mål er:
80 cm
9840 gr

Han sover fremdles 1,5-2 timer mdt på dagen. Det tar av og til litt tid å få han til å sove om kvelden, for det er jo lyst og varmt. Men han er ikke sint, sitter bare og skravler for seg selv. Så sover han som regel til morgenen, men av og til er det jo ett par tutter i løpet av natten. Har måtte våkne når vi står opp i 7-tiden, men det går som regel greit :)

Som sagt, en gutt med mye energi og egen mening!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar