torsdag 24. mai 2007

17. mai hurra hurra...

...det er Norges grunnlovsdag... eller var det mammas bursdag?? :) Morro var det uasett!!
17. mai ble feiret i Vennesla, og dagen ble som alltid ganske fullpakket. Det begynte med skoletoget, og Sondre satt og trampet takten til trommene på et gjerde, ropte "HIPPE-DIPP-HURRA!!!!" og vinket med flagget for alt det var verd.
Vi stod og så på toget sammen med lille Erle (og resten av Isefjær/Voreland familien) -og hun var jo kjempe fin i bunad! Sondre var også stilig i bunaden som Besta har strikket!


Etter skoletoget så var vi hjemme en tur, og måtte inn å se på det fine huset onkel Stig og tante Line har kjøpt! Så var det tid for litt soving, for vi reiste bort til Moseidmoen og familieselskap der.
Men noen bunadsko ble det ikke lengre..."NEI -blinkesko mamma!!!" På Moseidmoen ble det både mat, kaker og cola-boks med sugerør!
Men det beste var 4-hjulingen til Ronny -den var tøff den!! Opp og ned, -opp og ned... Og når Bestefar til og med kjørte en tur med Sondre på plenen -så ville han ikke ned igjen! Han ville selvfølgelig ha en selv også, men den kune godt være litt mindre...hehe...Så var det borgertog... Sondre ble litt utålmodig, og gikk å ropte "Skynde deg toget -har ikke tid!" Men når det kom var han veldig fornøyd; traktorer, mopeder, sykler... og når de til og med kastet snø på han -så var det bare helt topp! (Vindbjart sin skigruppe henter alltid ned snø til 17. mai toget :)).
Etterpå var vi bortom på idrettsplassen, -hvor det var musikk, taler -og gassballonger! Sondre fikk en med Noddy, og var kjempe redd for at det skule fly høyt oppi luften (var endel andre som gjorde det ...:)). -Meb i skrivende stund (25. mai) så er den fremdeles på rommet hans. Etter det var vi innom en barnehage hvor endel av endel av Sissels venner m barn var -og der var han høyt og lavt!! Og ville ikke gå hjem før vi sa vi skulle finne Bestefar, og han kunne huske på verandaen der :)

På kvelden var Sissel og Håkon på Håkon hos Trine og Eivind og grillet sammen med flere venner. -Kjempe koselig! -Mens Sondre var hjemme og koste seg hos Besta og Bestefar... En flott dag, -vi gleder oss allerede til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar