tirsdag 19. august 2008

Tuva er 6 mnd -og det går jammen meg fremover!


Jada, Tuva er allerede på full vei fremover. Begynte så sakte før hun ble 6 mnd å åle seg fremover -og nå er hun i full fart og trappegrinda er satt på! Dørkarmer er ingen hindring, ei heller noen ben (om det er menneske eller stolben)!

To tenner har også kommet nede! Det gikk ganske greit, litt mer utålmodig og urolig om kvelden -og når den andre kom ble det også 2 bleieskift per skift...


Sovingen er som regel også grei for tiden. Hun legger seg rundt 19-19.30 (kan av og til være litt urolig når hun skal sove, eller våkne igjen etter 30-40 min), så har hun selv begynt å drøye 4-måltidet mer mot morgenen! Så nå er dagens første måltid (pupp) en gang mellom 5 og 7 (som oftes mellem 6-6.30), av og til sover hun videre til rundt 7.30, mens hvis hun drøyer det til 6.30-7 før hun våkner -da er det morgen :)
Så er det litt pupp igjen før hun sovner rundt 10, -og da sover hun som regel 1.5-2.5 timer. I ett-tiden er det igjen mat, fruktmos og pupp. Har hun sovet godt på morgenen, så er hun våken til rundt 14.30-15 -og sover da fra en halv til 1 og en halv time. I 16-tiden er det "middag" (grønnsaksmos, potet, gulrot, brokkoli, mais... med litt smør :)) og pupp. Etter 17 bør hun ikke sove, og holder seg da våken (uten store problem) til hun skal legge seg. Da er det som regel grøt halv syv, så nattstell (med tannpuss ;)) og til slutt pupp -før det er rett i seng.


"Snakkingen" har også gått mer over til spesielt ma-ma-ma, og pa-pa-pa -og hun er også blirr ganske flink til å åle rundt og leke med seg selv. Hun liker ting med lyd og lys. Og stue pc'en er selvfølgelig veldig populær :)
Speil er også tingen, og Sondres leker :)
Vogna er det umulig å ligge på ryggen i, så vi prøver å gå over til sportsvogn-delen. Nysgjerrig nok er hun hvertfall!

Ellers er altså de vitale målene:
6280 gr
65,5 cm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar