tirsdag 23. august 2011

Pannekakedag...


Fredag er pannekakedag her i huset! Rett og slett for å unngå mas alle andre dager, så har vi gjort dette til en egen dag :) Da spises det til den store gullmedaljen, og helst skal det være laget så mange at det er nok til frokost på lørdag også :)

Ungene er jo kjempe flinke til å være med å lage også, og på fredag var det Tuva sin tur. Hun knuste egg og vispet i vei, flott fin røre uten klumper ble det! Ingen farger denne gangen (for vi syns det er litt morsomt med røde og grønne pannekaker også), men veldig bra.
Tuva får som regel også lov til å hjelpe med å helle røren oppi steikpannen, noe som pleier å gå greit -og gjorde denne gangen også. Men så ville hun være litt ekstra behjelplig med å få røren ut i panna... og da tok hun tak godt inne ved selve stekepanne... auch!!! Noe som endte i, som bildet tilsier, et vondt au-au!

Hun satt med handa i kaldt vann i nesten 2 timer før hun ville ta den opp (bare innimellom for å få kaldere vann). Så var plutselig alt bra, og hun tok seg en tur på sparkesykkelen ;)

Etter det har hun ikke vært plaget, men på søndagen kom det en god vannblemme ja. Den sprakk på mandag, igjen mens hun var ute på sparkesykkel ;) "Mamma, mamma -det har gått hull på blemma mi!" Og hun lurte fælt på om det var Karius og Baktus som hadde vært der og hamret hull ;)

Så langt virker det til å gå bra, og hun har ikke vondt. Det ser egentlig ut som om hun syns det er mest tøfft å gå rundt med relativt stort plaster på hånden -godt tapet rundt (bare for at det skal henge) -og dermed se ut som ei lita bokserjente ;) I tillegg er det jo greit å bruke det som en unnskyldning til å ikke gjøre ting man syns er kjedelig (som å ta på seg sko).

Satser på at vi klarer å holde såret rent og fritt for infeksjoner, så satser vi på at det er en stund til hun prøver å steke pannekakene selv igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar