lørdag 21. januar 2012

En litt tidlig bursdagsgave :)

Sondre har jo ikke bursdag før i mars -litt midt mellom vinter og sommer... De siste par årene har det vært "sommer-gaver" (det vil si sykler) -mens i år ble det en vintergave :) Og siden det er nå vinteren er her, kom gaven litt tidlig i år:) Og gaven var snowboard!!Sondre ble kjempe glad!!! (og han spurte ca hvert 3. minutt om de snart var ferdige, når de holdt på å sette på bindingene. Og egentlig syntes han nok at skoene var nesten like kule som brettet ;)
Og vi måtte selvfølgelig prøve det med en gang! Og det er så herlig å se uredde barn (i motsetning til for eksempel moren ;)) -og da klarer de det så mye bedre også!! Så det å kjøre rett frem går strålendes, nå er det bare å lære å svinge...;)

Og Tuva var helt sikker på at at hun var verdensmester på ski -siden hun tross alt hadde gått 2 skirenn i fjor (og i hele sitt liv har hatt ski på bena 6-7 ganger)... Men men, hun var sta og flink hun -så får vi noen turer, så er det nok ikke lenge til hun er like flink som hun tror hun er :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar