mandag 12. mars 2012

Sondre 7 år!
Sondre - 7 år!! Wow, tiden flyr :)

Sondre er en herlig og relativt rolig gutt -som liker allikevel liker fart og spenning!

Han liker seg godt på skolen, og har få utfordringer der. Han leser og regner, snakker endel engelsk, synger, lager ting, låner bøker, leker -og som så mange andre, så syns han gym er det gøyeste faget :)
Etter skolen er det jo IFO (Idrett Fritids Ordning), og der har de det kjempe gøy! Det blir mye fotballspilling, og vi merker godt at han har blitt mye bedre siden i høst! :)

Fotball står fremdeles høyt, og de trener (i tillegg til IFO) en gang i uken + noen turneringer i helgene (bare med lokale lag). Nå har snøen også gått, og han syns det er kjempe gøy å sykle igjen!
Ellers liker han å bygge lego (spesielt etter bruksanvisninger), perling, tegning, beyblades mm... Men i tillegg setter han også pris på å kunne slenge seg på sofaen og se på tv!

Han er ikke alltid den mest ivirige gutten til å bli med på ting, men når han først er med -så har han det som regel kjempe gøy! Han er heller ikke den som har med mange hjem etter skolen etc, men etter at vi har spist mat er jo klokken godt etter fem. Men vi merker at nå er det vår i lufta -så er han også "oppfinnsom".

Ofte er han ikke trett når han legger seg 20-20.30 om kvelden (det vil si han tror ikke det), men sover godt gjennom natten -og har vekkerklokka på ti på syv. Han spiser generelt sett bra, og smaker på det meste (men alt faller ikke i smak :)).

De vitale målene er nå: 127 cm høy og 25,4 kg tung. Han er oppe i voksenstørrelse på hjelmer, og klær er 128/134(/140). Favoritt fargen er grønn og turkis.

Alt i alt en utrolig gutt vi er kjempe glade i!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar