lørdag 15. oktober 2005

7 måneder...


...og STOOOOR gutt!
Noe han viser oss med å strekke armene laaangt opp mot taket (-hvertfall når han har lyst -hehe).
Nå går det bare fortere og fortere fremover også! Fremdeles på kravle-stadiet, men er oftere og oftere oppe og står på alle fire (av og til også på fingrene og tærne!). Og hvis det er noe som frister (som blomster, vesker og andre ting han egentlig ikke kan få), så er avstand heller ingen hindring lengre.

Overgangen til eget rom har gått veldig bra. Han legger seg som regel rundt 19:30, og sover som regel innen det har gått 15 minutter -og så er det ikke mat før rundt 6 (av og til litt før, av og til litt etter). Noen ganger må smokken puttes inn før det, men ofte sover han helt rolig til han vil ha mat. Hvis han da får mat rundt 6, legger vi han igjen etterpå -og da sover han ofte til 8-9!

Ellers er mat kjempe godt for tiden, om pupp kanskje kan bli litt "kjedelig" når han helst vil følge med på alle andre ting. Vanligvis har han nå 5 måltider... Ett måltid på "morgenen" med kun amming, så er det frokost m pupp og grøt, så er det lunsj m pupp og en skive (kan gå litt treigt til tider, men det går ned), så er det middag m pupp og middag + dessert og til slutt er det kveldsmat med pupp og grøt.

Om dagen er han stort sett på godt humør, og elsker å være ute! Synes det er kjempe morro å være i sandkassen sammen med Frøya og Aurora, og alle de andre barna... Men skal da helst ligge midt i all sanden, og ikke på teppet (flytter jeg han inn på teppet, kravler han rett ut igjen). -Og sanden skal selvfølgelig helst inn i munnen -men får han ikke lov til det så går også blader veldig bra...

Men en bestemt liten kar er det... og han liker helst å få det på sin måte ja (hmmm...lurer på hvem han har det fra???) Han sier ifra når det er ting han ikke liker -men heldigvis er det mange ting han liker -hehe...
Alt i alt, fremdeles et utrolig herlig lite sjarmtroll -og vi gleder oss bare til fortsettelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar