lørdag 1. oktober 2005

Stoooor gutt ;)

Ja nå har han blitt såpass STOR gutt at han flyttet på eget rom!
Første natten gikk veldig bra... la seg kl 01 (eter å ha vært på besøk og sovet der fra ca kl 20), sov til 5:45 -fikk smokk og sov til 6:15 -fikk da mat og sov til 9 igjen!!

I tillegg har vi nå bytta over til sportsvogndelen av vognen, -og der sitter han som en liten konge!

Ellers koser vi oss masse om dagen. Prøver å være endel ute når det er fint vær, og da er vi helst på lekeplasser utforbi blokka. Der liker han å ligge å se på de andre barna som leker, men skal nå helst opp og stå! Det er også veldig gøy å bl.a. sparke ball og spise sand/gress.
Vi er også endel sammen med naboen Frøya (15 mnd) og mammaen Hege. Frøya syns det er kjempe gøy å komme på besøk, og banker stadig på døra (selv om de egentlig er på vei et annet sted -hehe). Og jeg syns det er veldig bra for Sondre å være sammen med andre unger -for det kan nok bli litt mye mamma (ja, blitt litt mammadalt... men pappa er også like stas!).

Og nå spiser han selvfølgelig også som en stor gutt. I tillegg til amming har han nå en porsjon grøt om morgenen, en skive brød på formiddagen, en porsjon middag m/frukt til dessert på ettermiddagen -og ny porsjon grøt på kvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar