søndag 1. januar 2006

Min første jul!!


Da er Sondres første jul over, og jeg tror han virkelig har storkoset seg! Masse folk rundt han hele tiden, som nærmest slåss om hans oppmerksomhet
-selv om det nok til tider kunne bli nok for han også, og det var godt å trekke seg litt unna. Er stort sett ikke redd for noen, -og det er kjempe kjekt (men det gjør selvfølgelig ikke noe om mamma eller pappa er i nærheten).
Tidsplanen så ca slik ut:
Julaften: hos Besta og Bestefar
1. juledag: hos Elsemor
2. juledag: hos tante Inger Marie
3. juledag: hos onkel Stig og tante Line

Så vi hadde nok å finne på, -og nok å spise. Og Sondre syntes julemiddag, m svinesteik, var kjempe godt!!

Fikk noen kommentarer på at han er en aktiv liten krabat ja -hehe! Men han er jo som regel blid også, så da får han bare fly høyt og lavt!

Onsdagen (4. dag) kjørte vi hjem igjen til Oslo, når han skulle sove. -Og turen innover (i det nye bilsetet) gikk veildig greit. Våknet smått ett par ganger, men sov videre etter litt nynning fra forsetet. Og da vi kom hjem var det bare å bære han inn i senga si, så sov han videre.
-Men mamma og pappa måtte bære inn alt fra det stappfulle (!) bilen! Lurte litt på om vi kom til å få plass til alt i leiligheten, -men det gikk greit.

Det var deilig med noen dager i Oslo sammen også. Det snødde torsdagen, men på fredagen var vi ute med bæremeisen ved Steinsbruvannet. Og der koset Sondre seg så godt at han like godt sovnet! Satser på at det blir endel turer med den ja.

Så, alt i alt, en utrolig koselig og morsomt jul -som gjerne skulle vart myyyyeee lengre!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar