søndag 16. juli 2006

16 måneder gammel energibunt!

Hvor den gutten tar det fra!!! (hmmm... har hørt han ligner litt på mammen sin da hun var liten, kremt).
Vel, det går hvertfall i ett fra morgen til kvelds, men en pause på ett par timer ca midt på dagen da han sover (les: lader). "Ball, ball, ball!!!" "Mamma!" "Pappa!" "Hadet!" "NEI!" "Bade!" "Bæ-bu, bæ-bu!" "Natta" "Hei-hei!". Det er så morro og se han høyt og lavt, og prøver å få til alt -og skal ha alt! Og det er også så gøy å merke at han skjønner oss. Hvis vi sier han skal bade, så går han inn på badet. Hvs vi sier vi skal ut, så finner han frem skoene (det gjør han på egen kommando også -hvis han vil ut selv også).
Han elsker å være ute i sola og løpe rundt, med eller uten ball. Men litt plaget blir han av all varmen også. Spiser litt mindre (det kan også være litt på grunn av den siste ekselen som er på vei ut -kun 4 hjørne tenner igjen nå), og så får han ganske fort varme utslett.
Han er også ganske uredd av seg når det kommer til folk. Han ser "hei-hei" til de fleste som går forbi, og blir kjempe glad hvis de stopper opp (som mange gjør). Og kommer det noen syklendes, så er det "Heia-heia!" (litt påvirket av Tour de France).
Han liker veldig godt å sitte i bæremeisen, og har ikke noe stort imot vogn for tiden heller (ikke det at vi prøver oss på de altfor lange turene -da tar vi meis eller sykkelvogn). Han liker forsåvidt sykkelvognen også, men blir litt irritert på hjelmen).





Eller er han, som tidligere innlegg viser, ferdig hos dagmamma Wenche. Vi var kjempe fornøyd, så det var litt trist å si ha-det. Men jeg er sikker på at han kommer til å trives veldig bra i barnehage til høsten også!
For å dekke opp i disse ukene som vi ikke har pass, så har Besta og Bestefar vært her inne ett par dager (tydelig stolte over at han har lært og si Besta og Bestefar), så har Håkon tatt seg fri en uke (og de har bl.a. vært hjemme på besøk i Haugesund), så blir det litt hjemmekontor på Sissel, før farmor og Iselin kommer en uke (så har Sissel FRI i 4 uker!!).



Som dere skjønner er han fremdeles en aktiv krabat med egne meninger, og som regel alltid et stort smil på lur. Han syns det er kjempe gøy med Elias på tv, og får med seg vært et lite fly eller helikopter på himmelen. Og kommer månen, frem -så får han jammen meg med seg den også! Ikke mye man kan skjule for denne gutten nei! (Og godter kan vi bare glemme å ta frem før han har lagt seg ;))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar