fredag 25. august 2006

17 måneder gammel

17 måneder og sommertid!!
Sondre elsker å være ute og leke i sola, om det er i sandkassen eller om det er i vannet. Vann er kjempe gøy så lenge det ikke bli for dypt og ting kan gå i hans tempo!! Prøver å komme oss ut i det fine sommerværet så ofte vi kan etter jobb!
I tillegg har Sissel hatt fri helt fra begynnelsen av august -og Håkon fra en uke senere -og vi er nede hos Besta og Bestefar. Dvs at begge går under "Bestar" og han sier bare "nei -den" og peker på den andre hvis "feil" kom når han spør :)
Og litt spesielt selvfølgelig, - akkurat på 17 månedersdagen hans så giftet mamma og pappa seg!!! Sondre var SÅ staselig og fin i full smoking, og var kjempe flink i kirken (en pakke smurf hjalp nok på). Han var så skjønn når han kom å ga ringene til pappa... ;)



Ellers er rutinen noe av det samme som det har vært... Han står opp rundt 8, sover ca 2 timer midt på dagen -og legger seg rundt 19:30/20 og sover som regel gjennom hele natten.
Spise 1-2 skiver om morgenen og til lunsj, så er det middag og det er GODT! Så er det 1-2 skiver igjen eller grøt til kvelds.

Og så kommer det nye ord hver dag! Han prøver virkelig, og som regel ligner det hvertfall :) "Tog" er en selvfølge når han er så lenge i Vennesla (rett ved togskinnene)," Kom"/"Pom", "tig" (Stig), "Line", "båt", "JA!" og mye mer. Og det virker som om han skjønner veldig mye avdet vi sier, for han hører som regel på oss (men han kan virkelig overhøre oss også hvis han vil...hehe).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar