torsdag 19. april 2007

Første gang på teater!


I dag har Sondre vært for første gang på teater.
Han var med alle de "store" barne i barnehagen, og så "rollmannen fra Oz". Han har sett den flere ganger på tv ("Mamma, se på jenta som synger!"), og det hadde visst gått kjempe bra. Her er link til stykket: http://www.oslonye.no/forestillinger/8094.html
Den tøffeste var visst løven, og han har han snakket om etterpå.

I tillegg har vi vært en tur til fotograf idag. Det var gratis gjennom Foreldre&Barn, så vi tenkte at vi kunne jo prøve hvertfall. Sondre ble lei etter en liten stund (han hadde ikke fått sovet idag, siden de var på teater) -men satser på at det blir noen fine bilder av de vi fikk tatt.

Ellers har vi det bare bra. Sondre er som regel i bra humør, og vi gleder oss til å komme hjem fra jobb. Han har en liten hoste, men satser på at den bare forblir med det.
Han har vært litt mer våken om kveldene, så vi har kuttet ned på sovingen i barnehagen -ned til 1 time, og det virker som det fungerer. -Men fremdeles prøver han å finne på alt mulig for å drøye leggetiden bare litt til (eller "2 minutter" som han sier).
Virker som han spiser litt mindre om dagen, men får han noe som han virkelig liker (spagetti alla capri, tomatsuppe... ) så går det ned på høykant!

Og han synger fortsatt masse... og akkurat nå er det veldig gøy med fis og promp og bæsje (så "Promp, promp til Fiseskjær" er en populær sang). Og skal han se tv, er det ofte Pippi Langstrømpe det går i.
Og han snakker jo som en foss. Han blir av og til litt overivrig, og får ikke helt frem det han vil si... Men til slutt så pleier det å gå bra.
Og spør du om han kan telle til 3 på engelsk, så svarer han "one-two-three".

Han syns fremdeles det er veldig gøy å hjelpe oss å lage mat, og han skjønner ikke hvis det er noe han ikke får lov til. Og så elsker han å være ute... sparke ball, sykle (begynner å få dreisen nå), leke i sanden, løpe så langt han kan før mamma og pappa får tak i han -hehe...
Men andre ord, fremdeles en veldig aktiv og pratsom gutt -som liker oppmerksomhet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar