søndag 8. april 2007

PÅSKEN 2007

Endelig var det PÅSKEFERIE!! Og istedenfor å dra til fjellet som mange andre gjør, leide vi hytte (nesten) ved sjøen nede ved Risør. Vi leide en flott hytte gjennom http://www.risorhytte.no/, og var der fra torsdag til søndag sammen med Besta og Bestefar, onkel Stig og tante Line.

På tordag og fredag hadde vi flott vær, på lørsdag var det også ok... men på søndag kom faktisk snøen tilbake -men da skulle vi uansett hjem igjen ;) (Og på mandagen i Oslo så var vi faktisk ute og lagde snømann -brrr....).Sondre storkoste seg hvertfall masse sammen med alle, -han liker selvfølgelig å være midtpunkt! Syklet rundt på 3-hjul sykkelen sin på plattingen, sparket ballen (høyt! helt opp i himmelen :-) ), sang og pratet i ett (alle syntes han hadde blitt veldig flink til å snakke) -og så var vi jo selvfølgelig å fisket med den nye Elias fiskestangen han vant på SjøenForAlle messen. Bestefar viste han hvordan han skulle kaste og sveive inn igjen (og sveivingen fikk han virkelig dreisen på etterhvert!).
Han har jo ikke kjempe tålmodighet, og ble relativt fort lei fiskingen... Men når bestefar fikk fisk var det veldig gøy... en torsk med skjegg under haka -og vet du hva; han bæsjet! (og det var selvfølgelig det gøyeste for Sondre). Mens vi andre prøvde fiskelykken (uten mer hell...) så trivdes Sondre best på stranden (eller sandkassen som han kalte det) og kastet stein på stein på stein ut i vannet! (plask, plopp...)


På lørdag kom også Lisa Miren, Siv og Viggo på besøk, og det var kjempe gøy. De løp rundt og kastet ball, var nede til vannent og kastet steiner og pinner på vannet (Sondre måtteklatre litt i fjellet litt også), og Lisa måtte også prøve å fiske litt (men det ble med den ene fisken Bestefar fikk). Til lunsj grillet vi pølser, og Sondre sovnet som en stein etterpå ;)

Nå er vi altså hjemme igjen i Oslo og er klar for å starte på "hverdagene" igjen (Sondre gleder seg til å gi alle skjellene vi plukket på strandet til barnehagen, slik at de kanskje kan lage noe med dem), men vi gleder oss allerede til neste ferie vi kan ha sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar