tirsdag 26. februar 2008

Hverdagene starter...Ja, da er de 2 første ukene etter Tuva kommet til verden "plutselig" borte, og Håkon er tilbake på jobb... Så langt har dagen i dag hvertfall gått veldig bra, og bestått for det meste av soving og spising :)
Håkon leverte Sondre i barnehagen også, så jeg slapp og tenkte på det... Men vanligvis er det nok jeg som kommer til å levere, -men det skal nok gå bra når vi bare finner en rutine som fungerer :)

Tuva er ellers en herlig liten jente. Hun har hatt vondt i magen noen dager nå, men så langt i dag har det vært litt bedre. Men det er vel bare noe man må ta med seg, og se hvordan det går.
Om nettene sover hun stort sett veldig godt, 3-5 timer mellom amminger. Hun legges som regel på ca samme tid som Sondre (dvs 19.30-20.30), og det er fint for oss å ha kvelden "for oss selv".
Vi var og veide henne på fredag, og på den uken etter hun kom hjem fra sykehuset -så hadde hun gått opp over 300 gr, og det var jo kjempe bra!
Litt har hun jo også fått "oppleve" så langt; første kafétur, første t-banetur, første tur på Karl Johan... Men vi har også hatt tid til å slappe av :)

Med Sondre går det også veldig bra! Han er slik en stolt og utrolig flink storebror. Begynner hun å gråte, får jeg beskjed om at han kan ordne det han. Så klatrer han opp i grinden og prøver å trøste henne :) Koser og klapper, og prøver å stappe i smokken (hun har ikke helt skjønt meningen med smokken enda, men er på gli ;)). "Hei lille babyen, -er du sulten?" "Har du vondt i magen lille frøken?" (tror han hører litt på hva vi pleier å si ja :)). "Mamma! Hun sier hun vil ha pupp!"
De gangene hun har vært med i barnehagen, skal han rett bort å holde henne, og kysse henne. Og han sier klart i fra om at det er hans lillesøster!
Ellers vokser han jo kjempe fort (virker sikkert enda fortere nå som vi har en bitte liten en her hjemme)! Han er ganske så veslevoksen, og skal fremdeles klare alt selv. Litt trassing blir det jo, men det hører jo til denne alderen... Han gleder seg selvfølgelig til bursdag om 2 uker, og ønsker seg stadig nye ting.


Nei, skal se om jeg klarer å få gjort noe nytting før lillejenta våkner igjen :)

PS. Vi jobber med å få laget noen nye websider, som ikke bare er "Sondre sine" :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar