søndag 27. april 2008

Sondre på sirkus og sånt!

Ja det har vært en spennedes helg for Sondre, men masse som har skjedd :) Først så sykles det jo i hvert ledige øyeblikk!! Han kanta litt på fredag, men det var opp på sykkelen igjen etterpå -så det var ikke noe problem!
Og hvilken fart han har kommet oppi nå!! Sykler så fort han klarer på plassen her, og så bremser han på sanden som han og Håkon har lagt ut -og lager svarte bremsespor ;)
I tillegg var han og Håkon en tur på Bjerkesprinten (billøp på Bjerke travbane) og på tivoli på lørdag. Og han kunne fortelle at bilene kjørte "vrooooooooooom" fort altså! På tivoliet var det blant annet gøy å kjøre radiostyrte biler og kaste med biler (og han vant 2 bamser og var kjempe fornøyd!).
Og på søndag så var han, Håkon og Marius på Cirkus Arnardo! Han hadde store forventninger, -og ble kanskje litt skuffet. For klovnen var jo ikke en sånn klovn som sprutet vann og sånt -og så var det ikke så mange dyr... Men han storkoste seg uansett :) Han kunne fortelle at det var elefanter og mange hester (ponnier), og så hadde de pyntet seg i rosa og sånt ;)

Hehe -vi får ta en tur igjen når han blir litt større også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar