lørdag 19. juli 2008

NYTT HUS!!!!

Nå har vi endelig overtatt det nye huset vårt i Vennesla, og gleder oss masse til å ta fatt på oppgavene og flytte inn :) Men først skal vi pusse opp litt, og her kan dere lese en liten "husdagbok"...

Torsdag 17. juli
Kl 18 idag overtok vi huset!! Sondre hadde aldri vært inne i huset, og løp rundt som en liten villmann :) Han og hun ene jenten som har bodd der til nå (1/2 år yngre enn Sondre) fant hverandre med en gang og var høyt og lavt både ute og inne.
Etter å ha fått sett hele huset for første gang, så er vi fremdeles veldig fornøyd med kjøpet og er sikker på at vi kommer til å trives godt. Naboer kom og hilste på med en gang (og vi fikk til og med låne et stellebord som vi trengte ;)), og både Besta, Bestafar, onkel Stig, tante Line og Sigurd kom på "besøk". Klokken var jo såpass sen at vi startet jo ikke å gjøre noe, annet enn å bære inn noen kasser og rive litt tapet på Tuvas rom.
-------------------

Fredag 18. juli
Da er vi i gang!! Og når vi har folk som Besta, Bestafar, onkel Stig og tante Line (og Sigurd da :)) til å hjelpe oss, så går ting unna :)
Det er nå en dør inn til Sondres rom under trappen, det meste av tapeten på Tuvas rom er nede, listene er borte, flere kasser er inne, den nye sofaen er oppe (og ser veldig fin ut), og Håkon har kjørt til Oslo med flyttebilen for å hente resten av tingene våre der....
-------------------

Lørdag 19. juli
Nå begynner det å ligne på noe her! Tuvas rom er mer eller mindre klart til å tapenseres (taket og karmene er malt, veggene er sparklet, pusset og grunnet), Sondres rom er klart til å males, kontoret har fått lys og lister (og ser veldig bra ut), flere kasser er inne, Bestafar og Sondre har hengt opp postkasse og satt sammen piknikkbordet, -og Håkon har kommet tilbake fra Oslo med alle tingene våre!
I tillegg ble jo leiligheten vår i Oslo overlevert idag, og de nye eierene virket fremdeles veldig glade med kjøpet og skulle rett på IKEA!
-------------------

Søndag 20. juli
Tuva sin tapet har jo bare blitt kjempe kul -bare lister og teppe igjen. I tillegg taket og karmene ferdig på Sondres rom, og første strøket med maling er oppe (3 vegger med lysrere blått og en skikkelig stilig med blå metallik!), flere lister er oppe, ALLE tingene våre er inne (bare noen få igjen i Erkleivveien) og vi har begynt å pakke litt ut, sandkassen er satt sammen (men mangler sand), kjøleskapet er på plass og grillen er prøvd for første gang -namnam!
-------------------

Mandag 21. juli
Da er teppene er lagt, og er bare kjempe myke :) Sondre tripper rundt barbeint! Sandkassen til Sondre er bygget (av Sondre og Bestefar), og mangler bare sanden! Flere ting er inne i kjøkkenskapene, men det er maaange kasser igjen... På slutten av kvelden så hjalp Sondre med å sette opp klatresengen sin igjen på rommet, -og er egentlig bare klar til å flytte inn!
-------------------

Tirsdag 22. juli
Da er Sondre sitt rom mer eller mindre ferdig -de fleste tingene er til og med satt inn... Og Sondre er bare kjempe fornøyd!!! Tuva sitt rom er også ferdig, men der må vi sette inn tingene hennes.
Bestefar har også fikset alle dørene, slik at de ikke tar imot. Og sandkassen er fyllt med sand :) Tilhengeren er full av søppel, og ting begynner å falle på plass... Fremdeles er hybelen stappfull av ting, men vi har hvertfall en sti å gå på!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar