torsdag 11. september 2008

7 måneder gammel virvelvind :)


O'hoi hvor det går!
Ja da var hun jammen med 7 måneder gitt -og hun sitter ikke mye stille nei hehe ;) Hun er som regel i strålende humør, og liker seg veldig godt rundt på gulvet -i tillegg til å bli bært hvis hun begynner å bli litt lei selvfølgelig :)
Hun kan snakke lenge med speilbildet sitt, og leker titt-titt med filler. Hun liker også togene til Sondre, og han ødelagt mer enn en togbane ja (men Sondre er jo så herlig, og pleier å lage en helt egen bane til Tuva-som hun kan ødelegge! Men når det er sagt, så liker hun som regel alltid bedre Sondre sin bane da).

Som regel går sovingen veldig greit. Vanligvis sovner hun rundt 19-19.30, av og til en smokk etter 30-40 minutter -og ett par til iløpet av natten... før hun får mat igjen i 6-7 tiden. Men den siste uken har hun "surret" litt, men vi satser på at det går seg til...
Om dagen sover hun som regel 2 ganger, først 1,5-2,5 time rundt 10-12...of så 1/2-1.5 time rundt 14.30-16. Vanligvis er hun grei å legge, men det finnes selvfølgelig unntak :) Med seg i sengen har hun smokk, kosefille, William bamsen og doo-doo bamsen. I sengen snurrer hun jo rundt akkurat som hun føler for, og vi finner henne i alle mulig rare stillinger. Når hun først våkner, så kan hun av og til bare ligge å prate med seg selv. Men som regel ligger hun og venter på magen, mens hun holder nede sengebeskytteren :)

Spise gjør hun også :) hun har akkurat begynt med skive også, men litt inn og ut, og inn igjen blir det jo :) Men hun syns det er veldig godt og spennedes, og spiser som regel helt selv.
Hun liker det meste andre vi gir henne også, både grøt, frukt, fruktmos og middag.
Pupp er fremdeles godt, men det er ikke alltid hun har like mye tålmodighet til det ;)


Var også innom helsestasjonen og sjekket de vitale målene :) Så nå er hun 6770 gr, og ca 67 cm lang (men hun krålte jo godt rundt når vi prøvde å måle henne, så helt sikker kan vi ikke være :)).

Akkurat passe stor, herlig lita jente!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar