torsdag 11. september 2008

Sondre i ny barnehage!

Ja da har Sondre vært i ny barnehage i en god uke, -og stortrives!! :-)
Barnehagen heter Smååsane avdeling Fjorden, og ligger -som navnet tilsier; rett ved Venneslafjorden :) Denne avdelingen av barnehagen er midlertidig plassert på gamleheimen (!) i Vennesla, men fungerer veldig bra! :) Flere ulike lekerom, spise og "prosjekt" rom mm... den ligger som sagt like ved Venneslafjorden (kan kaste steiner på fjorden hvis man vil) og rett ved en hestehage.
Siden barnehagen er helt "ny", så er jo alle lekene etc også helt nytt -og alt er ikke på plass enda. Ute mangler fremdeles huskene, og de holder på å lage lavvo :) (sementbilen var der når jeg kom og hentet han idag, og det var spennedes det!).
Det er 24 barn i alderen 1-6, noen full tid og bare 2-3 dager i uka, og 4 fulltids ledere. Sondre kontaktperson heter Tor Kristian, og er kjempe flink. Sondre har allerede playmo folk og dyr som heter Tor Kristian, og Tor Kristian - i tillegg til en jente son heter Annica, er de nye kjærestene hans i barnehagen :)

Det er ingen problem å levere om morgenen, som regel har han løpt av gårde før jeg får sagt ordentlig ha-det til han :) Og vi har allerede fått flere fine tegninger hjem...
De ansatte sier også at det går veldig bra. Han er som regel bare et stort smil, og tar kontakt med både voksne og barn!

Fremdeles håper vi jo på å komme inn i barnehagen som er rett ved her vi bor (1 km mot litt over 4 km)... men det kommer nok ikke til å bli bare lett å flytte hvis vi kommer inn der etterhvert :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar