lørdag 11. april 2009

Oppussing" av gjerdet...

Det har jo manglet noen meter gjerde mot naboene våre i sør-sør/øst retning, -og siden det er ganske så bratt ned der, så må vi jo få tettet det igjen.

Det har jo tidligere (før vi kjøpte huset) stått noen svære furu trær i det hjørnet, og det er sannsynligvis derfor det ikke ble laget gjerde der. Men disse ble altså kappet ned for å få bedre utsikt før huset ble solgt, så "hullet" har jo blitt veldig synlig -og lett tilgjenglig for raske små barneføtter.

Så i de siste dagene har vi, mest Håkon, holdt på å fjerne de SVÆRE røttene som måtte bort -før vi kunne jobbe videre. Idag har Bestefar vært på besøk fra tidlig om morgenen til middag, og hjulpet oss med å sette opp forskaling. Den er nå nesten ferdig, og vi må begynne å mure etterhvert. Så må jo selve gjerdet på plass etter det, og "hullet" må fylles med stein og jord.

I tillegg har vi begynt å pusse m stålbørste på resten av gjerde, før det skal vaskes -og til slutt males (har ikke vært malt før). Ikke akkurat kjempe morsomt arbeid, -men satser på at det er verd det når vi blir ferdig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar