lørdag 4. april 2009

Vår!!!

Ja det var klar for en ny strålende vårdag idag! Første dag i påskeferien for mange, men Sissel skal jobbe mandag og tirsdag til uka også -men det la jo selvfølgelig ingen demping på dagen!!

Dagen begynte rolig, siden begge de små sov til klokken 8 (noe de "store" selvfølgelig liker veldig godt!!). Frokost og litt lek, før Sondre og pappa slengte seg på hver sin sykkel ned til Besta og Bestafar (for skal vi ned der om dagen -så vil Sondre helst sykle -for han er jo selvfølgleig SÅ stolt )

Og nå går det unne, for det var ikek så lenge etter at mamma og Tuva kom frem, med bil, -så kom Sondre og Håkon også! (Sissel er på leting etter sykkel, og satser på å finne en på salg etter påske).
Sondre og Tuva skulle være igjen hos Besta og Bestefar, mens Sissel og Håkon tok seg en liten tur på Sørlandssenteret (for bl.a. å se etter sykkel til Sissel -som de altså ikke fant).

Sondre hadde storkost seg med Bestefar! De hadde syklet helt opp rundt Vennesla skole, og så hadde de laget (spikret) både et flott bord og et fly som Sondre selvfølgelig skulle ha med seg hjem! Etterpå så feide Sondre hele garasjen for Bestefar -og var selvfølgelig veldig glad da han fikk 20 kroner i "lønn"!

Tuva var også på sin første ordentlige sykkeltur i sykkelsete på Besta sin sykkel -og det var så gøy at hun ikke ville av!!

Når vi kom hjem -så gikk vi aldri inn en gang Det er jo bare å nyte slike dager, for det skal visst bli dårligere vær lengre ut i påska. Vi begynte å rydde i hjørnet ut mot naboene, for å klargjøre for litt muring -slik at vi kan få et "tett" gjerde. I tillegg klippet vi ned litt rosebusker og "ryddet" litt i noen bedd.

Etter en stund kom nabo Preben også på besøk -som selvfølgelig også er veldig populært. Han og Sondre trenger nok fremdeles litt "øving" på å leke sammen uten innspill fra voksne -men det kommer nok i løpet av våren det

Så var det middag/kvelds, barnetv og stell -og begge ungene sovnet med en gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar