lørdag 20. mars 2010

Lørdagsgodteri...


Ja lørdagsgodteri er endel av barndomsminnene, om man får mer eller mindre sunne ting ;) Her i huset er det KINDEREGG som gjelder, og det syns jo jeg er kjempe kjekt! Ett egg, dog med 3 ting, -og that's it :)
Etter egget er fortært og overraskelsen åpnet, så begynner forhandlingen om tingene. Det vil si, inntil videre er det Sondre som forhandler hvis han mener at Tuva har fått en kulere ting enn han :) Vi har en boks der vi tar vare på de fleste lekene, men vi leker vel ikke så mye med dem... (kan vel ikke skryte på seg den aller beste kvaliteten) -men det er jo en sjarm med samlingen da ;)

Jeg husker selv meg og ei venninne som syklet innom butikk på vei hjem fra trening og kjøpte kinderegg (tror det gang det kostet rundt 15 kr for en pakke med 3). Hadde blant annet mange rare elefanter om jeg ikke husker feil :)
Så for vi heller se hvor lenge "kun" et egg holder...

2 kommentarer:

  1. Jeg husker hippoene best ;o)
    Her går det også i kinder, men ikke egget. Den grovkorna er også god! Men dropper du egget nå, så blir det stor skuffelse ;o) Hva med far i huset? Får han det tredje egget i pakken? He he

    SvarSlett
  2. Ja Hippoene var kule (er sikker på at mine ligger en plass på loftet til mamma og de)!
    Og nei, pappa får ikke egg nr 3, det hadde blitt urettferdig!!! hehehe

    SvarSlett