søndag 18. juli 2010

Tour of Norway for kids

Endelig var dagen kommet, og Sondre skulle endelig på sykkelritt!! -Og da skal selvfølgelig ikke Tuva være dårligere, og hun ville absolutt være med hun også :)
Så Sondre stilte til start i klasse 5-6 år (dere ser han i bildet over, startnr 127), og Tuva i trehjuls-sykkel og støttehjulklassen...

Sondre er jo helt hekta på sykkel, og kunne sikkert ha sittet hele dagen og sett på Tour de France ;) Ungene er helt ville når det nærmer seg spurt, om det er fordi de får hoppe i sofaen (for da gjør mamma det) eller om det er fordi det er spennende vites ikke :)
Og det at han skulle få lov til å sykle ritt, og også få "ordentlig" sykkeltrøye med norsk flagg på -var veldig stas! Så han har øvd seg litt her hjemme, men var ganske realtisk og trodde ikke at han kom til å vinne (siden han skulel sykle sammen med de som var et år eldre også). Tuva syntes også det var veldig morro, men det var nok heller for all oppmerksomheten de fikk :)

Da vi kom ned fikk de begge t-skjorte og startnummer, og de syklet rundt og rundt den siste lille sløyfa med gjerder rundt. Sondre dypt konsentrert og Tuva kikkendes like mye til sidene som fremover (så det ble noen små ulykker). Været var bra, og stemningen enda bedre!

Først var det duket for Tuva... Hun kjørte hardt ut fra start, men så ble det mange spennedes folk som heide på henne, og så kjørte vi jo litt lengre enn bare rundt den siste sløyfa -og da lurte hun fælt på hvor sykkelløpet ble av :) Men hun fullførte absolutt med stil, og ble kjempe fornøyd da hun fikk utdelt juice, drikkeflaske mm. Og ble skikkelig lei seg når hun ikke kunne sykle sammen med Sondre også!

Sondre kjørte med tungen rett i munnen som alltid! ;) Han fortalte selv at han ikke hadde kjørt så fort han kunne hele tiden, for han hadde vært litt redd for å kræsje med andre eller kante -men innimellom hadde han trødd på og kjørt forbi mange, og på slutten hadde han akkurat kommet fordi ei jente før de gikk i mål! :)

Han brukte også resten av pengene sine på en ordentlig sykkelbukse, og var veldig fasinert av disse putene i baken :) Kul så han hvertfall ut med full utstyr på seg, og han har bestemt seg at i tillegg til alle de andre tingene han skal bli når han blir stor -så skal han også bli syklist! (Og ville gjerne bytte navn til Thor Hushovd ;)). Da kan vi foreldre bare sitte og vente på pengene som kommer til å flomme inn fra var proffsyklist som spiller på ManU!

3 kommentarer:

 1. Hei! Skapet vi har i gangen har jeg kjøpt hos Ellos for et par år siden. Er veldig fornøyd med det. :)

  SvarSlett
 2. Dette er et kjempebra arrangement.
  Gutten vår på fem var også med i år! Stas var det, både for ham og oss som så på :)
  Kjekt at du ble med på giveawayen min og la deg til som følger hos meg. Jeg legger meg til som følger hos deg også. Bloggen din så spennende og koselig ut.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Oi, jeg fant ingen følger knapp, skrev at jeg la meg til som følger fordi jeg hadde tenkt å gjøre det. Kommer iallefall innom igjen. Virket som en koselig blogg. Synes også at det er kjekt å finne bloggere med barn i samme aldersgruppe som mine egne.
  Tonje

  SvarSlett