lørdag 29. januar 2011

No more sleep...


Vel, det er ikke den hele og fulle sannhet -heldigvis :) Men Tuva har bestemt seg for at hun er for stor til å sove i barnehagen, så da gjør hun ikke det mer...

Det er jammen med bein i nesa på den jenta når hun bestemmer seg for noe! For ca et år siden, var det jo bleiene hun bestemte seg at hun var for stor for -så da sluttet hun med det. Og denne gangen var det som soving i barnehagen som stod for fall (vi har ikke sovet hjemme om dagen på en stund, for da sover hun lengre om morgenen).
Vel, det var bare en dag at de prøvde å legge henne i vogna i barnehagen -som hun sa ifra at DET var hun for stor til.-Hun skulle bare hvile litt på madrassen hun!
Og smokken, nei den skulle hun jammen heller ikke ha!

Prøvde å overtale henne til å sove en dag etter hun hadde hatt en urolig natt, men da gråt hun sine stolte tårer og stod på sitt: Det var hun for stor til!
(Men det hører til historien at hun gikk med på å bli lagt i vogn, men da hun begynte å synge tok de henne opp igjen :))

Har merket at hun er litt trett når vi kommer og henter henne, men det tar seg opp etter litt middag. Men det vi merker det mest på, er at hun legger seg mye lettere om kvelden :)
-Men for all del, selv om hun er for stor for soving og smokk i barnehagen - så er hun liten nok til å ha smokk hjemme når hun skal sove om natten :) De skal Sabeltann få når han kommer tilbake til båten sin i Dyreparken i sommer! (Hvis ikke hun bestemmer seg for noe annet før det :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar