mandag 3. januar 2011

Tuvas (og årets) første skitur


Sola skinte fra blå himmel, og Tuva hadde spurt flere dager om hun kunne få prøve de "nye" skiene hun hadde arvet etter Sondre! Så da var det bare å lete frem egne ski (godt nedstøvet, for mine var heller ikke brukt på en god stund), og pakke sekken!

Turen gikk til Bjåvann, en golfbane(!) ca 10 min i bil herfra. Vi hadde aldri vært der før, men hadde hørt mye bra om stedet. Og det var kjempe kjekt! Masse sol og ganske flate løyper! I tillegg til akebakker og solhellinger :)

Besta og Bestefar hadde også funnet frem skiene, og Besta hadde til og med funnet bambus stavene sine (så nå vet vi hva hun ønsker seg til bursdagen sin snart ;)). Tuva og Sondre ville også ha skiene på med en gang, og Sondre satte utfor en liten bakke med en gang. Tuva trodde også at dette var noe hun kunne, og ville helst klare å ta dem på selv! Og hun stabbet av gårde med en gang hun! Hvertfall helt til hun datt -hehe :) Så kom Bestevar og hjalp litt, og hun syntes det var veldig gøy.
Men etter en stund ble hun kald og ville sette seg og ha litt "kaffe" (det vil si kakao).


Sondre gikk litt mer, og har blitt veldig flink til å kjøre ned bakker! Opp igjen kommer han også, men trenger nok litt mer trening ;) Men det som er kjempe bra,er når han detter -så kommer han seg opp igjen og fortsetter!

I tillegg hadde Sondre med seg tursettet han fikk til jul, og Bestefar hadde med seg wok-pannen fra IKEA som brukes som bålpanne -og da ble det jammen meg pølser også!

Etterpå ble det litt mer skigåing -og det hele gav mersmak, så vi håper på andre fine skidager som dette!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar