fredag 25. mars 2011

Sentrumslåmi - VM stemning i Vennesla


Forrige lørdag 19. mars, var det kjempe steming i Vennesla sentrum. Sola skinte, og det var virkelig vår i luften. Mange hadde møtt opp, og både Sondre og Tuva var veldig klare for løp.
Vindbjart sin skigruppe hadde virkelig gjort en bra jobb med å kjøre snø inn i sentrum, kjørt med løypebil og satt opp flagg rundt hele løypa.


Barna startet en etter en i vilkårlig rekkefølge, og alle fikk gå så mange runder som de ville ;) Underveis var det saft+eple stopp, men det var ikke mange som hadde tid til det mens de gikk -det tok de etterpå!
Mamma gikk med Tuva rundt løypa, men hun gikk selv hele tiden (ok bare ett par ganger spurte hun om mamma kunne "gi litt fart", for hun var jo litt sliten siden hun tross alt hadde gått en hel oppvarmingsrunde også!). Underveis lurte hun også på hvor Petter Nortugh var -men vi fant ut at han sikker var opptatt med et annet løp :)
(At dette egentlig bare var 2. gang Tuva gikk på ski var det ingen som ville tippet :))

Tuva var ferdig etter en runde og ville ha vaffel, mens Sondre gikk rundt og rundt... og rundt :) Hele 7 runder tok han før han stoppet (+ 2 oppvarmingsrunder). Han var så varm at svetten rant fra pannen!

Det var som sagt en relativt uhøytidelig konkurranse, og ALLE fikk medaljer :)
Kan tro det var 2 stolte barn!

Utrolig gøy at noen i bygda arrangerer slike ting, -stå på!

Linker:
Vindbjart Ski
+Bank sponsor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar