lørdag 8. oktober 2011

Høstferie og Oslo-besøk

Sondre har vært ganske oppspilt på at det er høstferie, noe han aldri har hatt før. Men med Håkon i USA og jeg måtte være på jobben, ble det jo ikke akkurat de store ferieplanene... Og da ble vi kjempe glade når bestekompis fra Oslo, Axel, og mammen ville komme på besøk den første helga! I tillegg så fikk han en feriedag hos Besta og Bestefar (er ferie selv om det bare er 1 km å reise! :))
Det første lørdagen hadde vi en utrolig deilig varm høstdag! Vi tilbragte bare dagen her i Vennesla, og måtte til og med ut i skogen her for å kjøle oss litt i skyggen av trærne. Guttene storkoste seg med å klatre og løpe rundt omkring!
Det er alltid morro med disse gutten. For selv om det nå er nesten et år siden de har sett hverandre, så leker de sammen som om de er naboer og ser hverandre hver dag :)

Og Tuva vil selvfølgelig ikke være dårligere, og fulgte etter dem hvor enn de gikk!Uheldigvis ble Tuva litt syk, influensa med feber -så da vi reiste i Dyreparken på søndagen, ble Tuva igjen hos Besta og Bestefar.

Oss 4 andre storkoste oss, selv om det var mye kaldere og surere enn dagen før.

Vi var blant annet en tur i Barnas Afrika

Vi så på matinga av løvene


Og guttene fikk til og med kjenne på en ekte (dog død) løvehale


Vi fikk også med oss gaupematingenI tillegg var vi innom Kardemomme By, kjørte Jungel-Bob og mye annet... Storkoste oss gjorde vi hvertfall!

Mandagen reiste de videre til Haugesund -håper det ikke blir for lenge før vi får se dem igjen!

Resten av ferien var det IFO, barnehage og jobb igjen -før "miniferien" han hadde hos Besta og Bestefar :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar