søndag 12. februar 2012

HIPP HURRA for Tuva!!

Tenk at det er 4 år siden denne utrolig herlige jenta kom til verden!
Tuva har vært ei sta lita blid jente fra den dag hun ble født:) Hun kan skravle hull i hodet på de fleste, og like gjerne seg selv hvis hun går rundt og leker med ett eller annet.
Hun elsker å speile seg, og har i det siste gått fra å helst ville gå i fotballdrakter -til å heller ville gå i prinsessekjoler. Håret skal gjerne flettes, og gjerne soves med slik at det blir krøller! Men det skal for all del ikke klippes! Det vil si, luggen kan klippes -men resten skal bare vokse helt til det kommer til rumpa (eventuelt like langt som Tornerose ;))
Hva hun skal gå med skal hun helst bestemme selv...og ull er selvfølgelig noe av det kjedeligste som finnes! Der kjører uansett mamma en hard linje -men da hjelper det selvfølgelig å pynte det opp med et tyllskjørt :)

Hun skriver navnet sitt selv, og kan mange av de andre bokstavene. Hun elsker å tegne og fargelegge! Og perling, både på brett og som smykke kan hun bruke mye tid på. Og som regel går hun rundt og synger på en eller annen sang, om den er norsk, engelsk -eller et språk hun bare har funnet på selv.

Turn går hun på hver tirsdag, og på nesten alle de andre dagene -lurer hun på om det snart er tirsdag. For turn er gøy! Men om det er selve turnen som er gøyest, eller om det er gøyest å ha på seg "turntøy" -det vet jeg ikke :)
Men det hun skal bli når hun blir stor BALETTDANSER. (Hun har lurt litt på andre ting i tillegg, men har funnet ut at det er nok så mange som vil se henne danse at hun må ha show hele dagen -og dermed har hun ikke tid til å holde på med andre ting;)).

I matveien er hun litt opp og ned, slik mange barn. Men favoritten er PANNEKAKER -og da kan hun gjerne slenge nedpå 5 stykk -da gjerne med masse syltetøy (av alle slag som vi har på bordet)! Ellers har hun selvfølgelig en egen dessert/is/godteri mage :-)

Soving går som regel og greit -dog hun hevder det dukker opp et moster eller et troll i ny og ne! Hun legger seg rundt 19.30 -og syns det er helt forferdelig å stå opp kl 7 om morgenen. Så i helgene drøyer hun det som regel til etter 9 en gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar