onsdag 15. februar 2012

Prinsessa må feires!

Når prinsesser blir 4 år, må man selvfølgelig feires i flere dager!


Feiring 1: BARNEHAGEN
Feiringen i barnehagen starter allerede når vi svinger inn på parkeringsplassen og hun ser flagget er oppe og bursdagsplakaten er på døra :)

Og hun måtte selvfølgelig pynte seg litt, denne gangen i "skranglekjolen" hun fikk av Besta og Bestefar fra Syden.


Hun ville ha boller med seg, og mamma var veldig flink til å "bake" (les: kjøre rundt i x antall butikker for å få nok boller til alle). I barnehagen så ble det jo sang, rakettskyting, Tuva fikk bestemme etc. Og så ville hun bli malt som sommerfugl, og Mona gjorde en kjempe jobb på en liten jente som måtte ut og sjekke i speilet rett som det var.


Feiring 2: JENTEBURSDAG
I jentebursdagen kom alle jentene i barnehagen + Eva. Og vi hadde det kjempe moro!! 2 timer mer eller mindre uten grining (kun Tuva en gang hun "kræsjet").
Masse fine gaver (Barbie, lekekoffert, penger, klær, smurfe-figurer, bøker mm), pølser og brus selvfølgelig, lek, kaker og til slutt fisking etter godteriposer (hvor Tuva på forhånd hadde gitt beskjed om at vi måtte tulle -og hun ville fiske mamma ;)). Alt i alt en veldig morsom bursdag, og Tuva var kjempe fornøyd!


Av oss fikk hun blant annet ny vinterdress og annet tilbehør, stoooor dyne m Kitty og "telt" over sengen -kan tro hun var fornøyd :)


Feiring 3: FAMILIEBURSDAG
Og selvfølgelig måtte jo hele familien feire henne også!!
Rosa ski ble selvfølgelig veldig godt mottatt -og måtte prøves med en gang! Både inne i stuen -og ute, etter hun hadde sagt ifra til gjestene at hun syntes de hadde vært der lenge nok:)

Alt i alt ei prinsesse som var storfornøyd med både feiring og gaver -og kan selvfølgelig ikke vente til hun blir 5 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar