lørdag 30. april 2005

Besøk i Vennesla

Torsdag 28. april var dagen besteforeldrene i Vennesla hadde ventet lenge på! -Endelig skulle Sondre og jeg ta toget til Vennesla for helgen.
Toget gikk 11:11 fra Oslo S, og var fremme i Vennesla 15:29. Vi hadde reservert plass i familienvognen (50 kr ekstra per billett, -fordi man ikke kan bestille de billettene over internett). -Det fungerte hvertfall veldig bra, og i tillegg til Sondre -så var det ei jente på 9 uker og en gutt til på 11 uker. Sondre sov ikke så mye, tross den jevne duren og dunkingen, men han var snill for det om.

Vel fremme ble vi tatt imot av både besteforeldre og onkel på stasjonen, så det var stas! Når vi kom hjem fikk vi hilst litt på oldermor med en gang, før vi bare slappet litt av. Vi hadde egentlig ingen planer for helgen, og tok det bare som det kom. Koste oss, og hadde endel besøk.
Det var hvertfall veldig greit å være mamma i Vennesla, -for det var alltid en eller annen som spratt opp hvis Sondre trengte noe. -Eller noen som ville trille hvis Sondre ikke ville sove (hadde blant annet en lang fin tur sammen med onkel Stig!). I tillegg tok Besta første nattstellet hver natt, så jeg kunne sove litt ekstra -og det var veldig fint.

Det var visst veldig stille etter vi reiste derfra søndag morgen, -så det er nok ikke lenge før vi må tilbake en tur!
(Og det er jo bare 2 uker før vi skal tilbake, -over Pinsen og 17. mai).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar