mandag 11. april 2005

Sondre 1 månede!!!!

Hipp hurra for Sondre som er 1 månede!!


Wow, tenk at det allerede har gått en hel månede siden Sondre ble født! Tiden har bare gått så utrolig fort, og han har vokst så mye!

Dagene ar vært fyllt av mange rare tanker og følelser. Det har vært veldig mye vi har lurt på, og i begynelsen var vi selvfølgelig ganske usikre. -Men nå begynner vi å bli litt mer sikre, og det er veldg fint. Selvfølgelig har vi fremdeles veldig mange spørsmål, for ingen dager er like. Men vi tar en dag etter en annen, og finner ut ting etterhvert.

Sondre er stort sett en snill liten gutt. De 2 første leveukene, så var han veldig rolig -og sov for det meste når ikke han spiste. Etterhvert har han blitt litt mer våken, og vet å si ifra hvis han har det akkurat slik han vil (hmmm... lurer på om han ligner litt på mammaen sin akkrurat der??).
Han hadde også ett par dager med skikkelig knip, hvor han gråt ganske mye. Men etter at mammaen begynte å tenke litt mer over hva hun spiste og vi begynte med minifom, så hjalp det veldig.
Nå er det som regel dritt i neste hver bleie (og ja, han har både tisset og bæsjet mens han ligger på stellebordet -hehe).
I sin første levemånede har han faktisk skitt ut 6 pakke bleier + de han brukte på sykehuset (hvis ikke jeg regner feil, og helt "klar i hodet" er jeg ikke for tiden).

Ellers har vi vært heldig og hatt masse besøk, og fått utrolig mange fine gaver! (Tusen takk alle sammen!!) Vi har også hatt særdeles fint vær, og det har blitt ganse mange timer i vognen allerede. -Her liker han seg godt, så fremt den er bevegelse (da sover han som regel). Prøver å komme oss ut minst en gang om dagen. Det er ikke alltid deg går, men det blir endel turer i uken.

Alle dagene dreier seg jo om han, -og når han skal ha mat, sover, skiter... Ingen klare "rutiner" enda... Noen dager sover han mye, andre dager er han mer grinete. Noen netter sover han bra, andre netter våkner han og vil ha mat ofte (og mamma er ganske trett dagen etter).
Men han spiser hvertfall bra, og legger på seg godt Har jo lagt på seg over en kilo, og fått en søt liten dobbelthake -hehe.

Og selv om det kan være slitsom av og til, så er det ikke tvil hos oss: Han er det beste som noen gang har hendt oss!!! Og vi gleder oss masse til å se han utvikle seg videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar