onsdag 11. mai 2005

Hipp hurra -for Sondre som er 2 måneder idag!

Tenk at Sondre allerede er 2 måneder!!! Tiden går så skremmendes fort, og vi må prøve å skrive ned alt som skjer -så vi ikke glemmer det!
Det har skjedd mye den siste måneden, og Sondre har utviklet seg utrolig syns jeg.
Endel av måneden har vært litt preget av at Sondre ikke har fått sovet så godt om dagen, og har vært ganske urolig endel kvelder.
Jeg har vært litt sliten til tider, men da er Håkon veldig flink til å trå litt ekstra til! Men nå virker det som det begynner å gå seg til igjen.

Han har jo bl.a. vært på 6-ukers kontroll, og han hadde vokst seg stor og sterk (57cm og 4560gr). Litt skummelt var det når legen
fant en "ekstra" kul på størrelse av en drue i pungen hans og henviste oss til akutten på Ullevål. Heldigvis viste det seg å "bare"
være en vannbrokk (hydrocele), og den har mer eller mindre gått vekk av seg selv allerede.
Han har jo også vært på sin første togtur hjem til Vennesla! 6 uker og 5 dager var han når vi tok turen nedover, og det gikk kjempe greit. Og nede hos Besta og Bestefar i Vennesla hadde vi det veldig fint, -så vi må nok ta toget ned igjen snart.
Vi har også hatt han en tur til osteopat, og han fant endel spenninger i bindevevet -som fort kunne stamme fra setefødselen. (Hva vet vel jeg,
men det virker som om Sondre har blitt mer avslappet, spiser bedre måltider og sover mer om dagen etter vi var der).
Ja, og så går vi på babymassasje kurs. -Og der koser han seg også veldig! Vi lærer jo ikke akkurat noe hokus pokus, men jeg syns det er kjekt for det om. Vi er 8 stk mammaer med babyer, som skal gå en time 4 mandager.

Vi har vært veldig heldige med været denne måneden også, så det har blitt mange trilleturer på oss. -Noe Sondre også ser ut til å like -så lenge vognen er i bevegelse.
Det er ikke alltid han sover hele turene heller, men hvis han våkner så ligger han som regel bare og stirrer med store blå øyne.
Han har også lært å smile mye mer og kommer stadig med nye lyder, han er også flink til å fokusere og følge ting med øynene. Han kan også holde hodet mye selv, og løfter vi han opp i fanget -har han ofte helt stive ben og "står selv". I tillegg har han jo også fått seg ei ordentlig furtleppe, som han bretter godt ned når han ikke er fornøyd.
Han er ganske så sosial og liker oppmerksomhet (bli lekt med, bært på eller sovet oppå), men kan også ligge alene å kose seg under babygymen (men ser da helst ut vinduet).

Det skjer med andre ord nye ting hver dag, så det er kjempe spennendes å følge utviklingen videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar