tirsdag 24. mai 2005

Sånn dag for dag :)

Ja, lillegutt vokser dag for dag -og han er som regel grei å ha med å gjøre. Han sover fremdeles av og til litt lite om dagen, og kan da bli litt overtrøtt om kvelden -men jeg sov jo ikke så mye selv om dagen har jeg hørt...
Men som regel sover han greit om natten, så da skal ikke jeg klage.

I går var vi på første barseltreff på helsestasjonen her -og det var koselig. Det var jeg og 3 andre mammaer, og det var koselig (hadde truffet hun ene før på NybaktMamma treff). -Vi har allerede avtalt nytt trilletreff neste uke.


I dag var vi i Ski på besøk hos Torunn og Emma Helene (født 30.mars), og det veldig kjekt. -Godt å komme seg ut av "huset" litt av og til. Satt og kjaset og lekte med babyene en god stund, før vi tok trilleturen bort til Ski Storsenter. -Selvfølgelig begynte det å regne, -men det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær! (Og selv vi hadde vel kanskje litt dårlige klær -hehe! Ellers begge hadde ok jakke, men det var vel basseng i skoene våre før vi kom tilbake igjen ja).


Ellers er han blitt ganske glad i smokken sin, og i tillegg har vi en slik musikk-uro som snurrer rundt (som vi har "arvet") som han er veldig fasinert av. Han liker også godt når vi klapper "bake-bake-søte" -og så liker han å se på tv (huff, tv-slave allerede nå).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar