fredag 6. mai 2005

Hos osteopat

Siden Sondre jobber veldig med magen, sover lite om dagene og er ofte urolig om kveldene -så tenkte vi vi skulle prøve å gå til en osteopat.


Fant en osteopat rett ved Håkons jobb her , og han var en veldig hyggelig kar. Han forklarte litt om hva osteopati er (les her og her) , og spurte også endel hvordan svangerskapet mitt og fødselen hadde vært. Siden fødselen er det mest traumatiske man går igjennom som menneske, siter det ofte igjen endel spenninger som kan skape ubehag senere.
Så tok han og kjente på bindevevet på hodet til Sondre, og kjente klart endel spenninger nedover på venstre side. Så lå Sondre på fanget mitt med hodet opp, mens osteopaten jobbet med ryggen hans. -Noe som Sondre tydligvis syntes var veldig godt, for han laget godlyder og strakk godt på seg. -Men av og til traff han noen punkter som ikke var så gode også ;) Så snudde vi han med hodet ned, og osteopaten jobbet litt med nakken og hodet (-skulle visst nullstille systemene). Og til slutt bar han litt rundt på han, og jobbet litt til med nakken.


Etter behandlingen var ferdig var Sondre veldig sulten, og helt avslappet i kroppen. Vi fikk beskjed om at noen barn ble veldig trett og noen ble veldig oppkvikket etter behandlingen. Sondre ble vel mer trett, men klarte ikke helt å sove for det om (slik det pleier å være), men fikk slappet godt av med mamma i saccosekken.


Nå var det jo i går vi fikk behandling, og vi har vel ikke merket kjempe stor forskjell. Han sover fremdeles ikke så bra, og har fremdeles av og til litt vondt når han går på do. -Men kroppen virker nok mer "tung" og avslappet, og han gråt ikke så mye igår -selv om han ikke sov.
Men det kunne visst gå noen dager hvor han var litt urolig, før vi ville merke resultater -så vi får se :)
Skal tilbake igjen til uken også, for å se om spenningene er borte.


Uansett om det hjelper for Sondre eller ikke, så virker selve behandlingsformen veldig bra. Og traff bl.a.en mann på venterommet som var veldig fornøyd.
Vel vel, vi får jo hvertfall bare se om det gjør noe for Sondre eller ikke. -Det er jo lov til å prøve hvertfall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar