onsdag 8. juni 2005

Årets første sommerdag!

Ja, selv om vi var veldig heldige med våren -og masse fint trillevær, så kan vi vel ikke akkurat si at sommeren har vært noe varm og fin enda.
Men idag strålte endelig sola fra blå himmel!
Vi og Kristine + Sebastian tok oss derfor en god og lang trilletur i Lilomarka, og koste oss masse.

Når vi kom hjem fikk Sondre på seg en av de fine hele sommer "dressene" han har, og så koste vi oss ute på verandaen i skyggen. -Håper virkelig at varmen har kommet for å bli nå!Ellers har vi også hatt en fin uke. På mandag var pappa og Sondre alene hjemme på kvelden og kveldsstellet -mens mamma var ute og spiste medhåndballaget sitt. -Og det gikk kjempe greit!

På tirsdag var vi bl.a. på trilletur med to andre mammaer+babyer fra barselgruppen.
I går var vi til osteopaten på en liten "etterpå sjekk", og alt så bra ut. Var visst noen små spenninger igjen, men de fjernet han. Sondre lå og koset seg og pratet mens han holdt på, og begynte å gråte med en gang han stoppet -så det virker som om han likte det.

I dag har vi altså vært på trilletur i marka og koset oss på verandaen, og i tillegg har vi vært på besøk hos Ole -en kammerat av pappa.
Imorgen skal vi på treff igjen med mammaene og babyene fra snartmamma/nybaktmamma, og det er alltid koselig!

Som dere skjønner, så skjer det ting hele uken -så det er vel ikke rart tiden flyr!

I helgen har vi ingen spesielle planer enda, men til mandag skal "tante" Marit sitte barnevakt igjen.
Og på tirsdag skal vi på 3. måneders kontroll, og lillegutt skal få sin første vaksine stakkars... (Det er sikkert verre for mammaen enn han). Og på onsdag så tar vi toget til Vennesla igjen! Blir koselig å besøke alle på "den blide sørlandet" igjen. -Og før vi aner ordet av det, så er nok en uke over gitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar