torsdag 23. juni 2005

Ikke rart tiden går fort!

Dagene og ukene bare flyr avsted, og Sondre har nå blitt en stor liten gutt. Av og til så skjønner jeg ikke hvor tiden blir av, men så ser jeg på kalenderen og alle tingene vi har gjort og har planer om å gjøre!
Sist helg tok jo Sondre og jeg toget hjem til Vennesla en tur igjen. Togturene gikk stort sett greit, og hjemme hos besteforeldre er det jo alltid kjekt å være.

Ellers var vi på mandag på trilletur ned til Økernsenteret med Kristine og Sebastian. -Hvor meg og Kristine byttet på å sitte "barnevakt", så vi fikk farget og nappet øyenvippene og brynene. Guttene oppførte seg bra, men de finner ikke hverandre så interessante enda...
Tirsdag var vi nedom byen på ettermiddagen og traff noen gamle arbeidsvenninner fra TietoEnator.
Onsdag var vi først på trilletur med barselgruppen (3 mammaer og 3 babyer). Var oppe til Årvoll Gård og slappet av litt der, før vi kjøpte en is og tuslet tilbake igjen. Og på kvelden satt "tante" Rita G barnevakt, når Håkon og jeg var på REM konsert! Det var jo knallvær, og vi storkoste oss på Ullevål Stadio sammen med ca 23 000 andre. Hjemme hadde Rita og Sondre også hatt det fint (så fint at han hadde ikke lyst til å legge seg, og surret litt da...).
På torsdag var vi altså i Frognerparken sammen med "alle" de andre mammaene og babyene og koste oss i sola. I tillegg kom Heidi fra Rjukan innom, -kjempe koselig å se henne igjen. Og så kom Håkon opp etter han var ferdig med jobb, og grillet noen pølser sammen med oss (da hadde de andre gått hjem). -Kjempe koselig St. Hans med andre ord.
Idag (fredag) har vi slappet litt mer av, og han bl.a. vært litt utenfor i det fine nye teltet vi kjøpte til han. -Skal beskytte med solfaktor 50 mot solen, så slipper vi å lete etter skygge hele tiden.
Imorgen har vi faktisk ingen estemte planer enda, men på søndag så skal "tante" Marit sitte litt barnevakt igjen -og Håkon og jeg skal koooose oss på spa!! Ahhh.... det skal bli så deilig det !

-Og da var hele uken "plutselig" over og en enda ny starter...-Som sagt; ikke rart tiden flyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar