torsdag 11. august 2005

5 måneder!!!

Så var han 5 måneder gitt!! Tenk om bare en måned er han et halvt år... gulp!

Denne måneden har jo vært en "ferie-måned". -Først har vi vært en tur i Vennesla og så til Haugesund. Så Sondre (og vi også selvfølgelig) har koset seg masse, og blitt godt bortskjemt.

Dette har jo også vært den først måneden med grøt om kveldene, og det er veldig populært. Startet uten malt, men da vi kom opp i en viss porsjon -så fikk han litt vondt i magen. Men nå er han straks oppe i en full porsjon (med litt malt oppi), og det går bra.
Det første vi merket når vi begynte med grøt, var at han ble mye lettere å legge om kveldene. Han får mat rundt 19/19:30, legger seg etter det -og det pleier ikke ta mer enn 15 min før han sover (uten hyling).
Og i tillegg så har han begynt å sove gjennom natten den siste uken! Tipp om mamma er glad for det. (Våkner for mat rundt 6-7, og sover som regel videre etter det også).
I tillegg til grøt, så har han jo også fått smake litt forskjellige frukter (både mos og "vanlig" frukt), -og han liker det meste. -Men hvis han får det rett etter grøten så er det av og til litt "surt" ...hehe... Vi har også fått han til å drikke litt vann, men da kan det ikke komme i en vanlig tåteflaske. Nei, Imsdalflaske med drikketut er det mest populære, og kopp går også.

Og så rulles det jo ja. Da helst fra rygg til mage... og så ligger han der en stund, før han blir sint og lei fordi han ikke kommer seg tilbake. Å rulle fra mage til rygg var jo faktisk den første veien han fikk til, men det virker som om han glemmer det av og til -hehe. Men det kommer nok!
Og ALT skal gripes tak i og holdes -og puttes i munnen! Og hva fant vel ikke mamma "plutselig" i dag -jo en tannebiss!!
Ellers er han fremdeles ganske flink til å underholde seg selv, men vi merker at han gjerne vil ha litt mer stimulans nå (hmmm... sier du at det ikke er like gøy å stirre i taket lengre?? hehe). Han har ingen favoritt leke enda, men tygger på det meste vi gir han.

Og akkurat nå har han ligget litt for lenge på magen, så jeg får stikke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar