torsdag 4. august 2005

Full rulle!

Ja her er det bokstavlig talt full rulle om dagen. Nesten uansett når vi legger han ned, så ruller han fra rygg til mage (begge veier). Han har jo kunnet rulle en liten stund, men det er spesielt den siste uken det har "tatt helt av". Men det "dumme" er, at selv om han klarte mage-rygg rullen først, så ser det ut som om han har glemt hvordan han skal gjøre den når han først har rullet over fra rygg til mage. Så da ligger han der fornøyd på magen en liten stund, og så blir han sinna fordi han ikke kommer noen vei. Han tar av og til noen 360 graders ruller også, så vi vet han kan. Men det virker som om det stopper litt opp av og til hehe...

Ellers griper han jo veldig etter ting, og holder tvifast på dem. "Min sin!" Og liker fremdeles alt han kan putte i munnen. -Har ikke sett antydning til tenner enda, men det er like greit syns nå jeg .
Grøten går det nå greit med. Han er oppi en halv porsjon risgrøt og så litt mos (men det synes han smaker veldig surt!). Han protesterer fremdeles lit når vi legger han (som regel rundt 20-tiden), men pleier å ha sovnet etter ca 15 min. -Og så har han begynt å sove lengre. Sovner som sagt en gang rundt 20, og så har han de siste dagene ikke våknet for mat før etter 5! Kan være ett par "putt-inn-ingen-sutten" før den, men jeg synes virkelig det er en bra trend.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar