torsdag 25. august 2005

Hjemme fra Danmarksferie!

Da har vi vært hjemme noen dager, og begynner å komme tilbake til "hverdagen" igjen..

Vi hadde en helt topp ferie, og var kjempe heldige med været også! Guttene (Sondre og Sebastian) storkoste seg masse

-men det er jo kanskje ikke rart med så mye oppmerksomhet...


Første dagen (søndagen), så kjørte vi til Gøteborg og tilbragte dagen tuslendes rundt der -og Sondre hadde sin første natt på hotell. (Rett ved siden av Liseberg, men det får nok vente noen år).
Mandagen reiste vi videre til Danmark, og endte til slutt i Stillingestrand (ca en time utenfor København). Her bodde vi hele uken i et koselig sommerhus rett ved stranden.
Solen skinte fra tirsdag til vi reiste søndag, og vi var mye ute og lekte, fløy modellfly, badet, ruslet på stranden... Og på torsdag var Kristine og jeg også i København og fikk shoppet litt.
Merket godt på Sondre at han fikk masse input og koste seg. Han ble mye mer trygg på folk (selv om det ikke har vært noe problem før heller), og i tillegg ble han mye sterkere. Har han noe godt å holde seg i og støtte seg litt på, så kan han stå helt selv, holder vi han i hendene så steger han fremover, og legger vi han ned -så prøver han å dra seg fremover mot tingen.

Og etter at de små hadde lagt seg for kvelden, koste vi "voksne" oss med god mat og drikke. (Litt avbrutt av pumping av melk til neste kvelds grøt, men dog).

Søndag kjørte vi altså helt hjem igjen, og Sondre var veldg snill de 70 milene det var! (selv om milene i Danmark og Sverige forsvinner ganske fort på slike fine veier).

Men, som sagt, en veldig flott tur! Og vil dere se flere bilder, så finner dere dem her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar