mandag 31. desember 2007

GOD NYTTÅR -uten smokk...


Godt nyttår alle sammen!!

Selve feiringen for oss foregikk ganske rolig, da de vi skulle ha vært hos lå syke mer eller mindre hele familien stakkars. Men vi koste oss masse allikevel! :) I 18-tiden tok vi Sondre med oss til Grefsenkollen -men utsikt over hele Oslo!
Det var ikke så mange raketter enda, men Sondre syntes det var gøy (og litt kaldt) -og stjerneras er veldig tøft! Det var noen andre der som skulle overnatte, som hadde tent opp bål -så vi fikk varmet oss litt der før vi gikk tilbake til bilen.
Hjemme på Veitvet var det heller rolig tidlig på kvelden... Sondre fikk være opp litt lengre, og slappet av sammen med oss -og så en rakett innimellom. Da han var lagt så hadde vi en god middag selv, og bare tok kvelden med ro... Frem til halv 12, da begynte det å bli liv i Groruddalen -og det smalt raketter over ALT! Det var skikkelig gøy å være "nedi gryta" og få oppleve det litt på nært hold. Naboene (da spesielt de som ikke opprinnelig er fra Norge) trommet og danset og fyrte raketter -artig :) Vi vurderte å våkne Sondre, slik at han kunne se hele dalen "dekket" av raketter -men han sov så godt gjennom det hele, at vi bare lot han sove.


Håper dere alle hadde en flott feiring!

Ellers, som det står i overskriften, så er det nå slutt på smokker! De ble alle sendt til Sabeltann, med ønske om å få en Lego hai tilbake igjen. Nesten all Duplo/Lego er utsolgt i butikkene, så alle haiene er da på "ferie". Men han har fått en liten pakke av Sabeltann i posten, med dvd og gullpenger -men lovnad om at det kommer en hai så fort de er tilbake fra ferie ;) Og han har godtatt det (men spør statid vekk om hvor lego haien hans er :)).
Vi har hvertfall hatt 2 smokkfrie netter til nå, og han har sovet igjennom og ikke spurt etter smokken en gang -så vi krysser fingrene for at det fortsetter å gå bra :)

-Nå er neste steg å gå på do... (Han går som regel uten bleie hjemme, men når han skal på do sier han ifra og vil ha bleie på seg. Han har jo gått på do flere ganger også, men vil ikke mer nå... hehe -de er da rare :)).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar