søndag 23. mars 2008

Sondre 3 år!!!-Og for en stor og flink 3 åring! Han viser stadig hvor stor han har blitt med å strekke armene høøøøøyyyyyt i været :)
De vitale målene er hvertfall 97 cm og litt over 15 kilo -fyller seg selv akkurat fra topp til tå :)

Ellers er han en stort sett utrolig fornøyelig stor liten gutt :) Ofte så går han rundt og synger for seg selv (og vi kan ikke alltid stoppe han, selv om vi prøver). En av de siste han har lagt til repetuaret er Napoleon med sin her (les: Napoleon "visjonær") og de alltid populære ulike versjonene av Bæ bæ lille lam (som: Bæ bæ lille lam, kjørte folkevogn. Folkevogna kræsja, bestemora bæsja....).
Han kan også være veldig flink til å leke selv, og dikter da ofte opp historier. "Kom Lynet, skal vi kjøre fort? Nei, du kjører fortere enn meg. Au, du kræsjet i meg -men det gikk bra :)). Har også fått kommentar fra barnehagen at han ofte trekker seg litt bort og leker selv, hvis det blr mye "styr".-Men han liker veldig godt at vi leker sammen med han også :)
Fremdeles er det veldig populært å leke med Lego (både Sjørøverskipet og å bygge med klossene -og han var kjempe heldig og fikk mye Lego til bursdagen), og det å leke Sabeltann er også SÅ gøy. Da går vi rundt med sverd, kompass, kikkert og hatt og ser etter Grusomme Gabriell og alle slemme sjørøvere (Sondre liker Langemann best for tiden, for Sabeltann er litt sint). I tillegg er han veldig glad i å leke ute når vi kommer oss ut -og han kan springe fort og hoppe høyt (som en kanin, som han sier selv).
Puslespill og bøker og også populært...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar