torsdag 11. desember 2008

10 måneder gammel bølle...


Ja hun elsker å bølle :-) Late som vi får ting,også får vi det ikke, kaste ting i gulvet, klatre opp trappen når, stikke av... og ler godt når vi "kjefter" :-)

Ellers er hun "stor" og fin og frisk :) 8010 gr og 71,5 cm (45,2 cm rundt hodet) -og har faktisk gått opp en kurve hvis jeg forstod helsesøster riktig :) Og ellers ligger hun jo veldig godt ann iforhold til utvikling da :)

Og fremover går det... Har (heldigvis) ikke begynt å gå enda, men hun står fint alene i 20-30 sekunder. Og med vogna går det fort fremover, og hun blir veldig sint når hun treffer veggen eller andre hindringer!
Biler har hun skjønt det går ann å kjøre med (både de små og den store til å sitte på). Hun har begynt å peke, -men gjør det selvfølgelig ikke på kommando ;) Men hun peker spesielt på dørene når hun vil ut og på lys :)
Og så elsker hun jo fremdeles musikk, og begynner å danse men en gang :) Hun klarer i tillegg å få lyd i både 17. mai trompeten og blokkfløyta, og det er skikkelig gøy å drikke av sugerør:)
I tillegg syns hun det er veldig gøy å være ute på akebrett og hylgråt da vi gikk inn igjen!

Soving går stort sett fremdeles bra. Men en sjelden gang, så våkner hun om natten -og er, ja...våken ) Og da sovner hun ikke på 1-2 timer (gjesp!)... Men fremdeles legges hun i 19-19-30, og våkner igjen rundt 6-7 (de siste dagene har det oftere blitt mot 7).
Om dagene så er hun kanskje imellom en og to sovinger (hvertfall hvis hun får sove så lenge hun vil på formiddagen) -så vi får se hva vi gjør..

Og nå er det ellers slutt på pupp gitt, - no more milk :) Men da er det bare byttet ut med MME, og så er det andre mye med det samme. Men skal begynne med litt mer vanlig ku-melk om dagen, og evt bytte ut noe MME med det.

Ellers hadde hun jo faktisk barnehageplass fra 1. desember... Men dette blir bare en "betale" måned, og så begynner vi såvidt over nyttår en gang. Men var innom på besøk og hun syntes det var kjempe gøy. Og i barnehagen til Sondre stortrives hun jo, og forsvinner rett som det er fra oss :)

Og snart er det jul, og masse julepapir :) Men vi andre som skjønner hva det faktisk er, gleder oss hvertfall massse!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar