mandag 15. desember 2008

O'jul med din glede!!!


Ja nå begynner jula og nærme seg med stormskritt -og vi prøver å kose oss masse! Litt stress blir det jo alltid, men sånn er det jo bare :)

Sondre har hvertfall fått med seg masse! Han har gavekalender mamma har laget, og er like spent hver morgen på hva som er i :) Han pleier som regel å spørre når han komme hjem fra barnehagen: "Hva tror du er i pakken som jeg skal få etter jeg har sovet??" (for han har skjønt at han får bare en per dag. -Så da blir vi som regel våknet på morgenen av Sondre som roper: "Mamma! Pappa! Pakke!" (for pakkene står så høyt at han når dem ikke selv... Mest gøy syns han det er å få små dyr :)

I barnehagen har de jo også hatt mange juleaktiviteter. Hver dag maler de en rute på vinduet (adventskalender), de har hemmelige juleverksted (og Sondre har neste klart å holde det hemmelig hva de lager), de har appelsiner med nelliker i vinduene, de har laget pepperkaker (som Sondre syns var super-duper gode), de har tatt bussen helt til byen og lagt penger i julegryta (eller på bålet som Sondre sa) og sett Pepperkakelandsbyen (Sondre tror forresten ikke det var til Kritiansand de reiste, han tror det var en annen by -som heter "Byen" ;)). De har også vært i kirka, og der hadde de julespill -og Sondre var en meget stolt Josef! (Skulle egentlig vært en av de vise mennene, men han som skulle spille Josef ble syk).

Ellers har vi vært på julegrantenning både i sentrum og på Vikeland (og Sondre spurte; Hvilket land var det vi skulle til igjen mamma? Å ja, VikeLAND :)) -og selvfølgelig hos Besta og Bestefar! Vi har også lys på et tre i hagen (men Sondre ble litt skuffet, for han ville heller ha sånn med mange farger på!), og vi har også allerede pyntet treet inne hos oss!! (Sondre sang og pyntet, og koste seg masse!)
Vi har vært på jul i Kjuttavika i Dyreparken (og laget bl.a. julenek og annen julepynt), og vi har vært hos fam Mjåland å laget pepperkaker og pepperkakehus. -Og ja, Sondre har jo også vært alene hos Besta og laget pepperkakehus og julepynt!

Så jul skal det hvertfall bli, -og vi gleder oss masse alle mann!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar