fredag 20. mars 2009

4 års kontroll for Sondre

Og da var det tid for 4 års kontroll (hos ho Berit Jæger)

Der var det først måling (105,5 cm) og veiing (17,1 kg) -før det var ulike "oppgaver"... Først tegnet han litt (det ble en stripete tiger, hjerte stjerne, skrev navnet sitt mm), så var det en eller annen plansje (åpne den rød døra, åpne den blå døra -hva ser du der? Ramse opp hva han så, hva som størst/minst etc), så var det en hund som var over/under/inni/ved siden av +++), farger, telling ol.
Så var det på med "øreklokkene" og hørseltest. Der var det ett par av de aller høyeste tonene på den ene øret, men det var ikke uvanlig. Men han skal ta en ny test til sommeren, utenfor forkjølelse sesongen ;)

Synstesten bestod han med glans! Syn som en voksen (1,0) -forventet syn hos 4-åring er 0,8. -Og til slutt stod han litt på ett ben...

Alt i alt var syns hun Sondre var veldig flink og veldig langt fremme for alderen. Og hadde de begynt skolen når de er 7 nå, så hadde hun anbefalt å tenke på å starte ett år tidligere. Men siden de starter når de er 6, så er jo ikke det et alternativ -men hun mente vi burde snakke med barnehage/skole, slik at han fikk nok utfordringer til at det ble morro.

Så da kan dere skjønne at vi er veeeeldig stolte foreldre, til en utrolig skjønn og flink gutt på 4 år!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar