mandag 11. mai 2009

Sondre på besøk hos Axel i Oslo!


Så var endelig helgen kommet -mamma og Sondre skulle til Oslo for å besøke bestekompis Axel m/familie!! Fredag ettermiddag satte en kjempe spent gutt seg på flyet, noe Sondre hadde gledet seg SÅ til -siden det var en stund siden vi sist var ute og fløy.

Han satt og telte ned til vi lettet, og vinte av fryd og hadde nesen klemt mot vinduet! -Eller det vil si, så nærme han kom vinduet, for han sa ifra om at det var veldig viktig at vi hadde beltet godt festet

Vel fremme, ca 15 minutter forsinket -så landet vi på utland på OSL -så vi måtte ta bussen over til innlandsiden av terminalen... og så var det på toget til Lillestrøm hvor Axel og Peter ventet på oss! :-)

(så det var først bil, så fly, så buss, så tog og til slutt bil igjen -SÅ var vi endelig fremme!)
Helgen var en stor suksess, og de 2 små leker veldig bra sammen -nesten hele tiden

På fredag rakk vi litt lek før det var sengetid, og de sovnet på et blunk begge to!

Og lørdagen var FULLPAKKET!! Først var det opp og ut å leke litt, så var det Gigagøy (et kjempe stort lekeland), og så var det bursdag til nabojenta til Axel (Anikka som ble 5 -hipp hipp hurra!) -så var det litt trampoline, før det var kveldsmat og senga igjen!

Og de sov veldig godt begge to... helt til de våknet rundt 8 og begynte å tulle for å våkne Sissel som sov på samme rom -hehe

Søndag var det endel leking, og så var vi ute og så på en gravemaskin midt i en liten elv Guttene begynte å merke litt at de hadde vært sammen 24 timer de siste døgnene -men det gikk allikevel veldig greit -og Axel ville gjerne at vi skulle være der minst en natt til!!!

Heldigvis er det ikke lenge til de kommer på besøk til sommeren -og det blir nytt Sabeltannshow med to små "Sabeltenner" ;)

Hjemturen gikk også veldig greit. Sondre syns det er så gøy å se på alle flyene -og har SÅ mange spørsmål (så det hadde egentlig vært greit hvis Håkon hadde vært der -så hadde han kanskje fått noen litt riktigere svar på spørsmålene. Men han var heldigvis fornøyd han! )

Alt i alt en veldig vellykket helg!!

(Men Anita, mammen, hadde desverre veldig vondt i ryggen... -God bedring Anita!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar