lørdag 2. januar 2010

Akkurat passe store :)

Tok og målte de begge nå ved årsskiftet, og fant ut at de fremdeles er akkurat passe store :)
Tuva er ca 86 cm høy og Sondre 111-112 cm høy, og det er etter en tabell som finnes på NettDoktor.no (jenter og gutter) akkurat middels høy for begge!

Her har dere sjarmtrollene i deilige kosedresser de fikk i julegave fra USA :)

1 kommentar:

  1. Så skjønne unger du har!:) Jeg har lest litt nedover her, og skjønt at vi muligens bor i samme by:) Jeg ser også at dere har kjøpt den senga som vi også vurderer til minstemors rom, men vi har ingen konkrete planer om å kjøre til Stavanger eller Oslo i nærmeste framtid, så vi må kanskje vente til Ikea kommer til høsten... Men greit å høre at dere er fornøyde:)
    Angående skjerfet/sjalet, så la jeg opp 3 masker og avsluttet med ca 190. Jeg økte 1 maske i hver side annenhver omgang opp til ca 25 riller (50 omganger), og så økte jeg 1 maske i hver side hver omgang til ca 64 riller/190 masker. Jeg ville at hun skulle bruke sjalet som et skjerf, og derfor ville jeg ikke ha det så langt, men heller litt bredt. Bare husk å fell av løst slik at sjalet blir skikkelig tøyelig. Jeg var skikkelig fokusert på dette, men likevel kunne jeg felt av enda litt løsere... vel, vel;) Lykke til!
    Ha en fin uke! Klem B:)

    SvarSlett