torsdag 21. januar 2010

Om brød, salg, puslerier og sånt...

I dag ble de to herlighetene våre hentet av Besta i barnehagen, -noe som alltid er UTROLIG stas :-) (både fordi det er Besta som kommer -og fordi hun henter de tidligere :))
De hadde begge to hatt kjempe fin dag i barnehagen! Sondre hadde vært masse ute og lekt i snøen, mens Tuva hadde bakt sitt første BRØD!

Og at det kan være SÅ stas med et brød, ja det kan nesten være vanskelig å skjønne ;) Hun hadde gått og bært rundt på brødet (som var veldig koselig pakket inn i bakepapir, hyssing og bilde av Tuva mens hun baker -"Kos dere med Tuvas nylaget brød" stod det). -Men for å si det sånn, det var ikke noe deling med det brødet nei!! Hehehe :-) "Bøet mitt, hænne æ bøet mitt???" var gjenngangeren, -og ikke om det brødet skulle i noe pose nei -for det var "mitt" og det skulle hun holde godt på :)
Sondre var ute og lekte med Bestefar når jeg kom (Tuva hadde gått inn, for hun hadde ikke så mye klær med seg). De kjørte skihoppere (sånne små) ned hele bakken, og Sondre ordnet "reglene" slik at han som regel vant (enten skulle de kjøre lengst, kjøre fortest, svinge mest, stoppe først....:)). De hadde også tatt frem de gamle sparkene, -blant annet den med snøplog på ;)

Mamma måtte jobbe litt sent, og skulle bare raskt innom ett par butikker for å finne bursdaggave til herlige Vårin som blir 2 (3 dager før Tuva, gamle naboen fra Oslo)... Og jeg fant jeg fant! (og kjøpe samme til Tuva...og til Sondre! -så nå kan dere lure hva det er ;)). Var innom en interiørbutikk også, ååååå...så MYE fint!!! Så nå har jeg blitt så bloggifisert at jeg både fikk kjøpt meg 2 Green Gate bokser (som jeg bare måtte ha siden de var på halv pris), skilt til å ha på veggen ("Here lives happy children and tired parents" :)) og en Bruka "Godis" bolle!!
Og rett før jeg skulle skyndte meg hjem, klarte hun bak kassen og fortelle om opphørssalget på bokhandelen på andre siden av gågata... Jaja tenkte jeg, skal jo ikke ha noe -men kan jo gå innom ;) Dream on, sier bare jeg!!! X antall minutter senere, men en stor pose og veske fra før, prøvde jeg å balansere rundt i butikken med både det ene å det andre jeg plutselig bare "måtte" ha!!! Det verste er at jeg husker ikke hva alt var en gang nå...(Og halv pris var jammen meg dyrere enn det jeg husker -hehe!!) -Men jeg vet jeg gjorde noen veldig bra kupp! :-)

Når vi kom oss hjem fra Besta og Bestefar, så fikk de begge hver sin overraskelse (fra salgskuppene ;)). Sjeldent har de kledd så fort av seg!
De fikk hvertfall hver sitt puslespill (Tuva en giraff med 5 brikker, Sondre et med dyrene fra Nord Amerika med 90 (!) brikker -begge med "plate"). Tuva fikk dreisen på sitt etterhvert (når hun gav seg på at halsen på giraffen helst skulle være opp-ned), og Sondre klarte jammen meg sitt også!! (Og jeg får IKKE lov til å hjelpe eller si noe, jeg fikk ikke lov til å se på en gang. Lurer på hvor han har staheten fra????).

Herlige er de begge to hvertfall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar