søndag 14. februar 2010

Nå har Tuva blitt ordentlig feiret!
Ja nå har Tuva blitt feiret i hele 3 dager!! Heldig er den store lille-jenta vår, hun har fått masse fine gaver og masse oppmerksomhet!

På fredag, selve dagen (som for øvring var en nyyyydelig solfylt vinterdag) -ble hun våknet av mamma, pappa og Sondre med muffins, lys og Kitty-gaver (hvis du har spurt henne hva hun ønsker seg inni gaven, så har det vært "Titty" som er svaret). Og da hun fikk både Kitty lotto/memo spill og Kitty teppe av Sondre, ble veldig glad :)
I barnehagen flagget de for Tuva (sitat Tuva:"Mitt flagg!") og hadde plakat på døra. I samlingsstunden valgte Tuva at de skulle leke med ballonger, eller "ba-ballong" som hun sier (kunne også ha valgt bl.a. såpebobler, ansiktsmaling) og hun ble kastet høyt oppi lufta! Og hun fikk selvfølgelig en ROSA krone med glitter :) Til maten hadde vi hatt med masse frukt, så de fikk alle fruktspyd -namnam!
Så det var en kjempe fornøyd jente vi kom og hentet, og hun viste stolt frem "plakaten" hun fikk med hjem med bilder fra dagen (veldig gøy å få for oss også!).

Når vi kom hjem fikk hun velge middag (som ble makaroni og pølser...hehe!) -og etter det ville hun ned til Besta og vise plakaten sin! Der fikk hun også en gave, nemlig en Kitty-bamse :) Noe som har vært veldig stas, og Kitty har vært med i senga sammen med William og Elefanten!
På vei hjem var vi innom posten og hentet pakke fra farmor og Iseling -og der var det mye morro!! Mamma likte noe spesielt Blafre-kofferten og det kule tøyet fra Iselin (svart slitt "dongri" thigts, men rosa lang topp/kjole og rosa og hvit-stripete genser over -ser for meg at Tuva og Iselin fort kan komme i samme tøy til våren ;)).

Blafre-koffert og Kitty bamse

På lørdag var det endelig "selskapsdag"!! men det var jo ikke før kl 15, så det ble jo litt gaver før det også :) Først fikk hun åpne gave fra Frøya og Vårin i Trondheim -og det var en turkis Babushka-dukke (veldig populær, tar de fra hverandre, setter dem oppi igjen, snakker med dem, danser med dem...)! Så fikk hun bl.a. rosa prinsesse telt, og det kunne ikke komme opp fort nok! (Hun var veldig flink til å hjelpe mamma, slik at det gikk enda fortere!)
Babushka-dukkene

Prinsesseteltet

Etter soving (mens mamma og pappa stresset rundt) så var det tid for BURSDAGSSELSKAP!! Rosa Kitty selskap med andre ord :) Gjestene var Besta, Bestefar, onkel Stig, tante Line, Sigurd og Elsemor (i tillegg til mamma, pappa og Sondre selvfølgelig) - tante Ingen Marie hadde desverre blitt syk...
Menyen besto av pizzaboller, prinsessemuffins med rosa smørkrem og smarties, Kitty skum-kake og rosa-gelato iskrem :)

Mmmmm...ektig! (men godt)

Masse morro, bråk, litt gråt og mye lek senere så hadde vi ei jente som var i hundre -og hadde ingen planer om å sove! Hun og Sondre spant rundt i stua helt til vi bar dem til sengs! (Tull å si at Sondre gleder seg masse til sin burdag, men han var da heldig og fikk diskokuler av Tuva og "bilbane" av Sigurd!).

Et av Felicities whishes bildene
I dag søndag har vi hatt et lite "reste-selskap" med Preben, Thea og resten av familien (naboer). Tuva syns jo det bare er SÅ stas med Thea på 4!! (I tillegg er hun jo kjempe heldig som arver masse rosa kitty tøy fra henne!!)

Så nå er bursdagsfeiringen mer eller mindre over for denne gang :) Får jo besøk av onkel Øystein og farfar neste helg -og så kommer Lisa og Eva på besøk helga etter det... Men jeg tror hun er veldig fornøyd med feiringen for denne gang, og har nok ikke lagt merke til at nissen ikke kom (hun var sikker på at han skulle komme når vi begynte å snakke om gaver).

Liten lyse-rosa Bruka postkasse til rommet

Må jo til slutt oppsummere alle Kitty-gavene hun var heldig å få:
- Kitty pledd
- Kitty memo/lotto spill
- Kitty bamse
- Kitty lego
- Kitty kjole
- Kitty børste
- Kitty sko
Så nå er vi nok "Kittyfisert" for en stund :D

Ellers vil det snart komme et blogginnlegg til, mer på utviklingen og 2 åringen Tuva :)

1 kommentar: