onsdag 24. februar 2010

Tuvas "hemmeligheter" i barnehagen...

Nå har det seg sånn at jeg som regel leverer i barnehagen, og mannen som regel henter i barnehagen... Og da føler jeg at jeg ofte går glipp av de "gode" samtalene med barnehagepersonalet (ikke alle ansatte som har kommet når vi kommer (selv om det som regel aldri blir så tidlig), mange barn som kommer på en gang -og spesielt Tuva forsvinner jo bare rett inn til frokostbordet, mens Sondre løper ut i andre retning). Vel, her i går var den min tur til å hente, -så da kom jeg meg helt inn på avdelingen før Tuva så meg -og dermed fikk jeg kikket litt rundt på hva de har holdt på med i det siste og pratet litt med hun ene som jobber der :)
Først ble det nevnt litt tilfeldig av "jada, hun var sååå flink atte -hadde tisset på doen igjen i dag." !!! H A L L O, lillejenta mi tisser på do og jeg vet det ikke!!! Joda, hun er flink hjemme til å sitte på doen -men som regel er det rett opp -sitte noen sekunder, før hun proklamerer at det er tomt!
Men i barnehagen har de en sånn søt bitte liten do, og der sitter både hun og 2 andre lenge og vel -og tisser rett som det er! Ved siden av doen henger det et bilde av Tuva (og av de 2 andre som også går på do), med MASSE klistremerker som hun får hver gang hun tisser!! Flinke jenta mi det :)
(Nå skal det være sant at det ikke er totalt overraskende, for jeg nevnte før jul at hun viser interesse for å sitte på doen -og at de gjerne måtte spørre om hun ville der også :) Og Håkon kunne huske at de hadde vel nevnt at de drev å øvde litt (noe han hadde glemt å si til meg da...)

Ellers fikk jeg også se mye fint hun hadde laget som hang på veggen! :) (Bukkene Bruse og troll og litt av hvert!) -For Tuva syntes jo det var SÅ gøy å lage forskjellige ting (og ja, det visste jeg hvertfall), men hun var i tillegg så
T Å L M O D I G. Jada -de snakket om min datter! Hun satt ofte igjen etter alle de andre gikk fra bordet og laget mer. Men ikke minst, sånn tålmodig var hun når hun satt og spiste også!! (hvertfall med det store bordet...) Vel, da vet vi hvertfall at hun kan hvis hun vil :)

Her kommer ellers noen bilder av ting de holder på med

Julebakst


Ute i snøen


"Kino" i den store barnehagen (hvor Sondre går)


Kunst fra feiringen av same-dagen :)


Oppvask er alltid en slager :)

1 kommentar: