mandag 30. august 2010

Det var en gang en søt prinsesse, som fant sin prins og giftet seg på slottet...

Det var vel noe slik som Rita sin tale gikk på lørdag, da vi fikk ta del i hennes og Runes store (og kjempe flotte) dag!
På fredag satte vi oss på bussen (jepp, tenkte vi skulle prøve noe "nytt" og kjøre grønt ;) -selv om det kanskje ikke var det grønne vi tenkte helst på... Uansett fungerte det hvertfall veldig bra!). Ungene var vel plassert hos Besta og Bestefar hvor de storkoste seg hele helga :)
Vi hadde en herlig kjæreste helg på hotell i Oslo, og hadde det deilig!

Lørdag begynte dagen min hos frisøren, så en "løpetur" innom none butikker i Bogstadveien (mens Håkon koste seg i windsurfing butikk), før det var tilbake til hotellet for å stelle seg og få på seg litt pentøy :)
Så bare det avsted til slottet! Hihi, ja jeg syntes den delen var enda litt ekstra stas :)
(Foto: Kjartan Hauglid, Det Kongelige Hoff)
Vi fant vel frem til slottskapellet, og Rita var selvfølgelig som en drøm! Og Rune var riktelig så kjekk i politiets gallauniform han også :) Litt morro og litt spesielt var det å stå skulder til skulder med japanske turister for å ta bilde av brudeparet! (Hehe, tror nok Rita og Rune kommer i noen fotobøker rundtom i verden ja).

Etter vielsen ble vi kjørt til Villa Sandvigen. Her hadde vi en absolutt fortreffelig middag, med blant annet kongekrabbesalat, hjort og ... på menyen. Mange koselige folk (både kjente og ukjente) og morro musikk (Follo politi- og bluesband) + en solosang av Rune -alt og alle gjorde dagen kjempe flott. Og da kvelden/natten ble avsluttet med et realt nattmåltid på en litt kebab-bule med en litt småhissig Marianne, ja da kan det ikke bli stort bedre ;)

Takk for en kjempe flott dag Rita og Rune!!

PS. Bilder kommer etterhvert, men de ligger fremdeles trygt bevart på kameraet :)

-- -- -- -- -- --

Barns tanker om kjærlighet og ekteskap:

Hvordan bestemmer man seg for hvem man skal gifte seg med?

- «Du må finne en som liker de samme tingene som deg. Hvis du for eksempel liker sport, må hun like at du liker sport, og hente chips og brus til deg mens du ser på sporten» (Emil, 10 år)

Er det bedre å være singel eller å være gift?

- «Det er bedre for jenter å være singel enn for gutter. Gutter trenger noen til å rydde opp etter dem.» (Anna, 9 år)

- «Jeg får hodepine når jeg tenker på sånt. Jeg er bare et barn» (Adam, 7 år)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar