mandag 30. august 2010

Om auau'er og sånt...


Ja, det går endel plaster her i huset (som mange andre småbarns-hus). Og plaster er jo ganske så magiske av og til, så litt overforbruk gjør meg ingenting!

I dag klarte Tuva å få en finger i øyet sitt i barnehagen... Sin EGEN finger vel og merke...mens hun spiste mat! (Spør meg ikke hvordan hun fikk det til!) Vi ble hvertfall oppringt av barnehagen, for øyet vesket ganske mye og hun sa det gjorde vondt -i tillegg til at de syntes de så en rød stripe på øyet (så kanskje en rift?). Jeg ringte til legevakten for å høre (er utrolig glad for at bygda vår har egen legevakt!), og de sa vi var ikke de første som hadde vært ute for dette ;) Og det var egentlig bare å avvente (spesielt siden almenntilstanden ellers var veldig bra, og Tuva var i gang på sin 3. pølse i barnehagen (bursdagsfeiring)). Det er en sjanse for at det kan bli en øyebetennelse ut av det, men håper vi slipper det.
Når vi kom og hentet henne, så var øyet bitte litt rødt og litt hovent og vesket litt (når jeg leser det så høres det litt fælt ut, men det var ikke det altså...).
Men hun snakket egentlig ikke om det, så jeg tror nok dette skal gå bra :)

Sondre er jo på skauen 3 dager i uka, og da blir det jo også endel "skader" (spesielt hvis lillesøster får litt oppmerksomhet for sine). I dag hadde han fått et kutt i den ene fingeren (det var litt vondt, men gikk greit så lenge han ikke bøyde den) og en flis i hånda (fjernet en under benet før barnehagen på morgenen). Og blåmerker både her og der... Men han storkoser seg ute!!

Så da er det bare å gå til innkjøp av enda noen plaster (noen søte og noen tøffe, for det er de som er ordentlige magiske -ikke de brune kjedelige)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar